Sorteer op

Receptiebalie Welkom Wit

De receptiebalie Welkom heeft een hoog afwerkingsniveau en is en is in verschillende kleuren te bestellen. Deze mooie Receptiebalie zou prachtig staan in de ontvangstruimte van uw bedrijf als de ruimte dit toelaat. Als u op zoek bent naar een representatieve balie en u wilt niet al te veel geld uitgeven dan is deze balie bij uitstek hier voor geschikt. Het bied tevens voldoende ruimte voor de drukke receptionistes of baliemedewerkers. Het is natuurlijk ook uw visitekaart en het eerste contact met uw nieuwe of bestaande klanten. Een eerste indruk geeft je iemand maar 1 keer. De balie is leverbaar in een aantal standaard modulaire afmetingen en er zijn talloze combinaties mogelijk. Er is ook een laag balie deel verkrijgbaar om mindervalide(n) aan te kunnen laten plaatsnemen of het lage deel wordt ook vaak gebruikt als besprekings gedeelte voor bezoekers. Deze balie is leverbaar volledig in een witte uitvoering.Maar u kunt er ook voor kiezen meer kleur in aan te brengen. Heeft u vragen of zoekt u iets speciaals neem dan even contact met ons op.

Kleur balie: De fronten van de receptiebalie Welkom zijn leverbaar in 12 verschillende kleuren Hoogglans Wit, Napoli eiken, Bruin noten, Hoogglans Oranje, Hoogglans Limegroen, Hoogglans Bordeau, Hoogglans Blauw, Hoogglans Fuchsia, Hoogglans grijs,Hoogglans Geel en Hoogglans Antraciet en Hoogglans Zwart
De Eindelementen zijn leverbaar in hoogglas HPL Wit of Grijs
De GlazenTop van de balie wordt geleverd in wit of satinatogrijs /zilver

Specificaties:
- De hoogte van de balie is 110,5cm,
- werkgedeelte is 74cm hoog
- Materiaal balie: Melamine ( Anti spiegelend, Krasvast, gemakkelijk schoon te maken)
- Het werkblad is voorzien van een kabeldoorvoer

Levertijd:
Deze balie heeft een zeer korte levertijd van 3 a 4 weken.

Montage:
Deze receptiebalie wordt bij u gemonteerd u heeft er zelf geen omkijken naar alles wordt geregeld en zelfs het verpakkingsmateriaal wordt netjes weer mee genomen.

© 2009 - 2023 Mijnkantoormeubelen de nr 1 vakspecialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel