Sorteer op

Zit sta bureau

Steeds meer mensen kiezen vandaag de dag voor een sta zit bureau. En dat is niet gek, want uren lang achter je computerscherm zitten kan op den duur vervelende gevolgen hebben voor je gezondheid.

Los daarvan zul je merken dat wanneer je zo nu en dan staat, de bloedcirculatie aan de gang wordt gezet, waardoor je focus en concentratie sterk wordt verbeterd. Het heeft dus ook effect op je productiviteit op de werkvloer. Zo’n sta zit bureau, ook wel hoog laag bureau genoemd, heeft verschillende voordelen voor onze gezondheid. Zo creëer je een ergonomische werkplek en zul je door het afwisselen van staan en zitten minder klachten ervaren.  Zo is een kantoor dag een dag die je vol goede moed kunt beginnen.

 

De voordelen van een in hoogte verstelbaar bureau

Er zijn verschillende voordelen van het gebruik van een zit-sta bureau. Hier zijn enkele van de belangrijkste:

-Vermindering van het risico op klachten aan de rug en nek: Door regelmatig van houding te veranderen, kan de druk op de rug en nek verminderd worden, waardoor het risico op aandoeningen afneemt.

-Verbetering van de bloedcirculatie: Door het staan beweegt men meer, wat de bloedcirculatie verbeterd.

-Vermindering van de hoeveelheid tijd die men zit: Het gebruik van een zit sta bureau kan de hoeveelheid tijd die men zit verminderen, waardoor we meer bewegen en actiever zijn.

-Verbetering van de concentratie en productiviteit: Door regelmatig van houding te veranderen kan men zich beter concentreren en productiever zijn.

-Gewichtsverlies: Een indirect gevolg. Door meer te staan, kan men meer calorieën verbranden, waardoor je op lange termijn gewicht kan verliezen.

Een zit sta bureau is verkrijgbaar in een elektrische of manuele variant. Eerst genoemde is automatisch te bedienen, bij de ander zul je aan een slinger moeten draaien.

 

 

 

Zit sta bureau elektrisch

Een elektrisch verstelbaar bureau, ook wel een elektrisch zit-sta bureau genoemd, is een ideale oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een flexibele en ergonomische werkomgeving. Met een druk op de knop kun je eenvoudig van een zittende naar een staande positie schakelen, waardoor je de gezondheid van je rug en nek kunt verbeteren en je concentratie en productiviteit indirect kunt verhogen.

Een verstelbaar bureau elektrisch is een ideale oplossing voor degenen die vaak wisselen tussen zitten en staan tijdens het werk. Met een druk op de knop kun je eenvoudig de hoogte van het bureau aanpassen, zodat je comfortabel kunt werken in een staande of zittende positie. Merk je naar verloop van tijd dat je het staan zat bent? Geen probleem, zet het elektrische bureau weer naar de gewenste hoogte en je kunt je werk zittend hervatten!

 

Met een druk op de knop in een andere houding werken

Mensen die dagelijks kantoorwerk uitvoeren kennen het gevoel wel. Na een paar uur werken zul je op den duur weleens het gevoel hebben dat je even moet gaan staan, een rondje moet lopen of de koffieautomaat op wilt zoeken. Die kleine momenten dat je actief beweegt op een dag zijn helaas niet voldoende om de optimale focus te creëren.

Met een elektrisch zit sta bureau, ook wel hoog laag bureau elektrisch genoemd, zorg je ervoor dat je regelmatig in een staande beweging aan het werk bent, waardoor de bloedcirculatie aan de slag gaat. Je zult merken dat je houding veel natuurlijker is als je staat dan wanneer je zit. De voordelen op lange termijn zijn enorm. Naast dat je de kans op rug- en nekklachten vermindert, draagt het een grote rol bij aan het creëren van een betere focus en concentratie op de werkvloer.

Bij Mijnkantoormeubelen.nl hebben wij een ruim assortiment aan zit-sta bureaus.

 

Een sta zit bureau elektrisch voor een ergonomische werkplek

Een ergonomische werkplek is momenteel populairder dan ooit. Met ergonomisch werken wordt bedoeld dat men onder juiste werkhouding zijn arbeid uitvoert. Met een bureau elektrisch verstelbaar zorg je ervoor dat je de mentale en fysieke gesteldheid bevordert tijdens de werkuren.

Die afwisseling heeft op den duur grote voordelen voor onze gezondheid. Rugpijn, nek- en schouderklachten worden verminderd, en de concentratie wordt geoptimaliseerd. Met het staand bureau elektrisch zorg je ervoor dat je gemakkelijk kunt variëren van werkhouding.

Staand werken zorgt ervoor dat je een betere houding aanneemt en productiever te werk gaat. Ook nodigt het uit om sneller een ommetje te maken, waardoor je goed in beweging blijft.

De voordelen van elektrische zit sta bureaus

Zit sta bureaus zijn populairder dan ooit. De voornaamste reden hiervoor is dat er steeds beter wordt gelet op de ergonomische werkhouding op de werkvloer. Met een goed zit sta bureau kun je binnen een hand op de knop je bureau verhogen tot de gewenste hoogte.

-Verhoogde productiviteit en energie

-Verminderde rug- en nekklachten

-Verbetering van de bloedcirculatie

-Meer calorieverbranding

-Beter evenwicht tussen zitten en staan

-Aanpassingsmogelijkheid aan elke gebruiker

-Milieuvriendelijker en energie-efficiënt.

 

Zit sta bureau slinger

Een zit sta bureau met slinger is een praktische oplossing wanneer je een goedkoper alternatief zoekt voor de elektrische variant. Een met slinger verstelbaar bureau is binnen een handomdraai te verstellen in hoogte en heeft dezelfde praktische voordelen als het elektrische bureau.

Bij Mijnkantoormeubelen.nl krijg je een gedegen advies en altijd waar voor je geld. Op deze manier maken wij het nieuwe werken comfortabel en betaalbaar. Een slinger zit sta bureau is vandaag geen overbodige luxe meer te noemen en zorgt door het afwisselend werken voor de nodige voordelen.

Kies voor Mijnkantoormeubelen.nl

Of je nu op zoek bent naar een sta zit bureau slinger of elektrisch, bij ons vind je altijd een assortiment aan keuze. Samen zorgen wij ervoor dat het nieuwe werken zo praktisch, comfortabel en voordelig als mogelijk kan worden uitgevoerd.

 

Waarom kiezen voor Mijnkantoormeubelen.nl?

-Ruim assortiment aan ergonomisch kantoormeubilair

-Binnen een aantal werkdagen bezorgd

-Hoge prijs-kwaliteit verhouding

© 2009 - 2023 Mijnkantoormeubelen de nr 1 vakspecialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel