Sorteer op

Flexstore kastinrichting vakindelingen

Flexstore archivering /vakindelingen:

* uniek systeem om je kastruimte optimaal te benutten
* geschikt voor iedere (roldeur)kast
* lades verkrijgbaar in 2 breedtes en 2 hoogtes
* later altijd uit te breiden of aan te passen

Productbeschrijving

De Flexstore vakindelingen, bij velen al bekend en geliefd, zijn dé perfecte manier om optimaal gebruik te maken van de ruimte in je kast. Door het unieke systeem is er een set voor iedere kast en kan men kiezen uit brede of smalle lades, hoge of lage lades en open of gesloten lades. Kortom, alles is mogelijk!
De sets worden compleet geleverd met alle nodige onderdelen en een heldere, eenvoudige montage instructie.

Alle onderdelen zijn op voorraad en de sets kunnen dus binnen enkele werkdagen worden geleverd!

Het flexibele systeem om alles in de kast te krijgen. Hoe bestelt u uw Flexstore kastinrichting:
Kies per legbord voor open of gesloten laden  U kunt daarbij ook diskettelades toevoegen. De hoogte van de units staat altijd vast (32 cm).  Daarbinnen kunt u kiezen uit 3,5 cm of 7,5 cm hoge laden  Bij die keuze geldt dat u of het dubbele aantal laden krijgt met een beperkte opbergcapaciteit per lade of minder laden met een grotere capaciteit per lade. De laden worden altijd per 2 hoog geleverd.
2 Meet de vrije ruimte tussen de wanden van de kast.
3 U  kiest  dat  artikel  waarvan  de  minimale  breedte  die  daarbij  wordt  vermeld, het minst  neerwaarts  afwijkt  van  de  ruimte  tussen de wanden. Daarbij dient de maximale breedte die bij het artikel wordt aangegeven, groter te zijn dan de vrije ruimte in de kast. 

Tip: Bij de bepaling van het maximale aantal legborden met laden boven elkaar in een kast, deelt u de vrije hoogte door de hoogte van de lade-unit (32 cm) plus de dikte van het legbord. Bij veel kasten dient u op de bodem een extra legbord te plaatsen zodat de laden boven de drempel uit kunnen schuiven.

© 2009 - 2021 Mijnkantoormeubelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel