Sorteer op

Flexstore kastinrichting vakindelingen

Kastinrichting Flextore

De Kastinrichting van Flexstore biedt vakindelingen, die bij velen al bekend en geliefd zijn Het is dé perfecte manier om optimaal gebruik te maken van de ruimte in je kast. Door het unieke systeem is er een set voor iedere kast en kan men kiezen uit brede of smalle lades, hoge of lage lades en open of gesloten lades. Kortom, er is veel mogelijk!
De sets worden compleet geleverd met alle nodige onderdelen en een heldere, eenvoudige montage instructie.

Het optimaal gebruiken van een juiste kastinrichting als je op een efficiënte manier wilt werken. Het geeft overzicht aan alle collega's en het zorgt ervoor dat doordat alles op de juiste plek ligt je in principe niet mis kan grijpen. 

Hoe richt je een kast verder efficiënt kunt inrichten heeft met een aantal essentiele factoren te maken. Het is erg belangrijk welke hulpmiddelen  je daar bij gebruikt. 

Op welke manier ga jij je kast inrichten en welke middelen  wil je gaan gebruiken om de kasten zo efficient mogelijk inrichten.
Je kunt hier bij denken aan het gebruik van bijvoorbeeld vertiikale hangmappen met een uittrekbaar hangmappenframe. de meest bekende hangmappen die worden gebruikt zijn bijvoorbeeld de hangmappen van Atlanta frame of voor laterale opberging of ga je voor een systeem met horizontale opberging van bijvoorbeeld Jalema of ga je toch ordners gebruiken van het oerdegelijke Leitz merk.

Alles heeft voor en nadelen. Hoeveel ruimte heb je nodig voor welk systeem? en wat als je wilt overgaan van bijvoorbeeld Ordners naar hangmappen? hoe je dat in kaart brengt is voor ons een appeltje eitje. Kom je er niet helemaal uit vraag dan een advies aan bij de medewerkers van de Werkplekspecialist in Tilburg. Zij zijn absoluut ter zake kundig en zullen u verder begeleiden in het archiveringsproces en een passende oplossing vinden met het anders archiveren van uw administratie. 

Wat te doen met een dood archief. Alles in orders laten of goed opbergen met de opbergdozen van Jalema. Deze oersterk archiefdozen zijn een goede oplossing om uw archief te organiseren en zeer efficient om te gaan met de beschikbare archiefrekken. Samen met onze archiefrekken zijn de de ultieme manier uw archief goed in te richten.

Alle onderdelen zijn op voorraad en de sets kunnen dus binnen enkele werkdagen worden geleverd!

Het flexibele systeem om alles in de kast te krijgen. Hoe bestelt u uw Flexstore kastinrichting:
1  Kies per legbord voor open of gesloten laden  U kunt daarbij ook diskettelades toevoegen. De hoogte van de units staat altijd vast (32 cm).  Daarbinnen kunt u kiezen uit 3,5 cm of 7,5 cm hoge laden  Bij die keuze geldt dat u of het dubbele aantal laden krijgt met een beperkte opbergcapaciteit per lade of minder laden met een grotere capaciteit per lade. De laden worden altijd per 2 hoog geleverd.
2 Meet de vrije ruimte tussen de wanden van de kast.
U  kiest  dat  artikel  waarvan  de  minimale  breedte  die  daarbij  wordt  vermeld, het minst  neerwaarts  afwijkt  van  de  ruimte  tussen de wanden. Daarbij dient de maximale breedte die bij het artikel wordt aangegeven, groter te zijn dan de vrije ruimte in de kast. 

Tip: Bij de bepaling van het maximale aantal legborden met laden boven elkaar in een kast, deelt u de vrije hoogte door de hoogte van de lade-unit (32 cm) plus de dikte van het legbord. Bij veel kasten dient u op de bodem een extra legbord te plaatsen zodat de laden boven de drempel uit kunnen schuiven.

Flexstore archivering /vakindelingen:

* uniek systeem om je kastruimte optimaal te benutten
* geschikt voor iedere (roldeur)kast
* lades verkrijgbaar in 2 breedtes en 2 hoogtes
* later altijd uit te breiden of aan te passen

 

© 2009 - 2023 Mijnkantoormeubelen de nr 1 vakspecialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel