Sorteer op

Chemicaliënkast Veiligheidskast

Chemicaliënkast / Veiligheidskasten kunnen zeer welkom zijn voor het opbergen van gevaarlijk stoffen en daarom zijn er eisen gesteld aan de Opslag van gevaarlijke stoffen. Mijnkantoormeubelen heeft een assortiment chemicaliënkasten in verschillende afmetingen voor de opslag gevaarlijke stoffen. Al onze veiligheidskasten zijn voorzien van een cilinderslot met verzonken draaigreep en worden geleverd inclusief twee sleutels. Hierdoor is het mogelijk dat er alleen toegang is voor de personen die daarvoor bevoegd zijn de kast open te maken. De kasten zijn conform PGS15 geschikt voor de opslag van verpakte milieubelastende stoffen (zonder bijkomend gevaar) uit de ADR klassen 8 en 9 in verpakkingsgroepen  II en III tot 250kg. Bestrijdingsmiddelen, smeermiddelen, oliën, vetten kleurstoffen en zouten zonder bijkomende risico’s zoals gesteld in de PGS15. De kasten van Mijnkantoormeubelen zijn stuk voor stuk zeer gebruiksvriendelijk en kunnen door u als klant praktisch worden ingericht. Handig is om zelf te bepalen hoe u de kast ingedeeld wilt hebben door middel van de verstelbare lekbakken. die u ook nog eens apart kunt bijbestellen.

Een Kast nodig voor het opbergen van gevaarlijke stoffen? Mijnkantoormeubelen heeft voor u de juiste kast

Wanneer u werkt met gevaarlijke stoffen dan is t een vereiste dat de kast effectief gebruikt wordt door bedrijven die werken met oliën, vetten, smeermiddelen, bestrijdingsmiddelen of andere milieubelastende stoffen. Zo’n Milieukast zorgt er voor dat uw gevaarlijke stoffen veilig worden opgeslagen en alleen toegankelijk zijn voor de personen die hiervoor aangewezen zijn . De chemicaliën kasten worden zonder certificaten geleverd maar voldoen wel aan alle benodigde eigenschappen. Waardoor we de prijs van onze veiligheidskasten een stuk lager kunnen houden

Bent u op zoek naar een kast voor het opbergen van uw chemische stoffen of een veiligheidskast voor het opbergen van gevaarlijke producten? Een brandwerende kast gevaarlijke stoffen? Bij Mijnkantoormeubelen bent u aan het juiste adres! Onze chemicaliënkast is uitermate geschikt voor het veilig opslaan van gevaarlijke stoffen. Heeft u vragen over onze kasten? Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

De kasten kunnen worden geleverd in de volgende afmetingen

195x100x45 cm          
195x53x45 cm
106x100x45 cm

De 195 cm x 100 cm  kasten worden geleverd met
3 geperforeerde legborden en een bodem opvangbak ( 20 liter) of
3 dichte legborden en een bodem opvangbak ( 20 liter). of
3 gegalvaniseerde legborden en een bodem opvangbak  (20 liter)

De 195 cm x 53 cm  kasten worden geleverd met
3 geperforeerde legborden en een bodem opvangbak (10 liter) of
3 dichte legborden en een bodem opvangbak ( 10 liter).of
3 gegalvaniseerde legborden en een bodem opvangbak (10 liter)

De 106 hoge kasten worden geleverd met
1 geperforeerd legbord en bodem opvangbak (20 liter) of
1 dicht legbord en bodem opvangbak (20 liter)
1 gegalvaniseerd legbord en bodem opvangbak (20 liter)

Indien u meer informatie over de nieuwe artikelen wilt ontvangen neemt u dan contact op met onze verkoop binnendienst of stuur een email naar info@mijnkantoormeubelen.nl. We helpen u graag verder.

© 2009 - 2023 Mijnkantoormeubelen de nr 1 vakspecialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel