Maak een professionele indruk met een moderne receptiebalie

Aan de ontvangstbalie van een bedrijf wordt niet altijd de aandacht besteed die deze verdient, zo blijkt in de praktijk. Ook al lijkt dit meubel misschien niet van essentieel belang voor een onderneming, de eerste indruk die nieuwe klanten krijgen, hangt toch voor een groot deel af van wat zij zien bij binnenkomst. U kunt zich vast voorstellen dat een moderne receptiebalie een professionelere indruk achterlaat dan een gedateerd exemplaar. Niet alleen het uiterlijk van de receptie is belangrijk. Ook dient deze voldoende ruimte te bieden voor uw receptiemedewerkers om hun apparatuur, papierwerk en andere benodigdheden te kunnen plaatsen en hun werk naar behoren te kunnen uitvoeren.

 

Bij Mijnkantoormeubelen een moderne receptiebalie kopen

Onze ontvangstbalies zijn verkrijgbaar in tal van uitvoeringen, zodat er ongetwijfeld een receptiemeubel bij is dat helemaal voldoet aan wat u van een receptiemeubel verwacht. Er kan eindeloos worden gevarieerd in materialen, kleurstellingen en vormen. Omdat de opties zo uitgebreid zijn, is het voor ons onmogelijk om alles op onze website te tonen. Buiten de meubelen uit onze collecties, waaronder Now, Libra en Come In, leveren wij maatwerk. U kunt een receptie en ontvangstruimte naar eigen wens door onze medewerkers laten inrichten. Wilt u een strak design met neutrale kleuren of past een wat speelsere vormgeving met trendy kleuren als paars of geel beter bij de diensten of producten die uw bedrijf levert? U kunt bij Mijnkantoormeubelen uw moderne receptiebalie kopen, welke stijl uw voorkeur ook geniet.

 

Een moderne receptiebalie bestellen en laten monteren

U kunt een moderne receptiebalie in onze webshop bestellen en laten monteren door onze deskundige medewerkers. Als u wilt dat wij eerst de situatie bij u op locatie komen beoordelen alvorens u een keuze maakt, dan kunt u hiervoor een afspraak met ons inplannen. Samen bekijken we de ruimte en bespreken we uw persoonlijke wensen en de mogelijkheden. Vervolgens bieden wij u een offerte op maat aan, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

© 2009 - 2023 Mijnkantoormeubelen de nr 1 vakspecialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel