De ontvangstbalie is het visitekaartje van uw onderneming

Als u een goede eerste indruk wenst te maken op uw klanten of gasten, dan is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de ontvangstbalie van uw bedrijf een representatieve uitstraling heeft. In de praktijk zien we helaas nog veel te vaak dat er het een en ander mis is met de receptie van bedrijven. De ontvangstbalie is verouderd of biedt te weinig ruimte voor de receptioniste om op een comfortabele manier haar werkzaamheden te kunnen uitvoeren. In ons ruime assortiment zijn balies in verschillende uitvoeringen, afmetingen, kleuren en materialen opgenomen. Voor welke balie u ook besluit te kiezen, alle ontvangstbalies zijn ontworpen voor langdurig en intensief gebruik. Mijnkantoormeubelen biedt meubilair in verschillende prijsklassen, zodat het voor vrijwel ieder budget mogelijk is om een professionele ontvangstruimte te creëren.

 

Een ontvangstbalie kopen bij Mijnkantoormeubelen voor een professionele uitstraling

Door een ontvangstbalie te kopen bij Mijnkantoormeubelen kiest u voor een professionele uitstraling van uw bedrijf. De kantooroplossingen die wij bieden, zijn te uitgebreid om stuk voor stuk op de website te vermelden. Mocht het geval zich voordoen dat de standaard ontvangstbalies uit onze Enterprise-, Ziggy- of Pearlcollectie niet volledig bieden wat u voor ogen heeft, dan kunt u contact met onze medewerkers opnemen om uw wensen te bespreken. Als u er de voorkeur aan geeft om persoonlijk het een en ander toegelicht te krijgen, dan kunnen we een afspraak inplannen om de uiteenlopende opties eens goed door te nemen. Om alvast een indruk te krijgen van hoe wij kantoorruimtes inrichten en hoe een goede, professionele receptie eruit kan zien, kunt u de projectfoto's op de website bekijken. Wellicht kunt u aan de hand van de afbeeldingen inspiratie opdoen of ziet u een voorbeeld van een ontvangstruimte dat u erg aanspreekt. Maatwerk behoort ook tot de mogelijkheden.

 

Uw ontvangstbalie online bestellen

U kunt uw ontvangstbalie online bestellen, evenals ander kantoormeubilair om uw bedrijfspand precies díe uitstraling te geven die u in gedachten heeft. Als u voor minstens €300,- bestelt, dan wordt uw order gratis bij u afgeleverd en indien gewenst ook nog voor u gemonteerd. Als u de situatie in uw bedrijfspand liever eerst door een professional wilt laten beoordelen, dan komen wij vrijblijvend bij u langs op locatie om uw ontvangstruimte te bekijken en eventuele problemen te bespreken. Vervolgens zullen wij u van interieuradvies voorzien en u een offerte op maat aanbieden.

© 2009 - 2023 Mijnkantoormeubelen de nr 1 vakspecialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel