Een receptiebalie kopen die helemaal past bij uw organisatie

De receptiebalie is doorgaans een van de eerste dingen die klanten zien wanneer zij uw bedrijf binnenkomen. Dit meubelstuk bepaalt, tezamen met de ontvangstruimte, in grote mate de eerste indruk die uw organisatie maakt. Een eerste indruk maakt u maar één keer. Het is dus van groot belang dat dit visitekaartje helemaal in orde is. Naast dat deze balie er zakelijk en professioneel uitziet, is het belangrijk dat de balie over voldoende ruimte beschikt. Uw receptioniste zal hier immers het grootste gedeelte van haar werkdag doorbrengen. Apparatuur als een computer, een printer en een telefooncentrale zullen bij de receptie komen te staan en ook is het handig als er voldoende ruimte beschikbaar is om zaken als kantoorartikelen te kunnen opbergen. Als u overweegt om een receptiebalie te kopen, neem dan eens een kijkje op onze website en ontdek de vele mogelijkheden.

 

Een receptiebalie online kopen bij Mijnkantoormeubelen

U kunt bij Mijnkantoormeubelen een receptiebalie online kopen in tal van stijlen en kleuren. Door ons ruime assortiment is de kans groot dat u een balie vindt die helemaal uitstraalt waar uw onderneming voor staat. Mochten de standaardoplossingen die wij bieden nu niet helemaal aan uw vereisten voldoen, dan kunnen wij desgewenst bij u langskomen op locatie op uw wensen te bespreken. Naast standaardbalies leveren wij maatwerk, zodat er vrijwel voor iedere klant een passende oplossing geboden kan worden. Op onze website kunt u foto's bekijken van recente projecten, waarin wij nieuwe situaties hebben gecreëerd om aan de wensen van de klant tegemoet te komen. Uiteraard nemen wij het ergonomische aspect van onze kantoormeubelen serieus. Verschillende werkzaamheden vragen immers om verschillende werkhoudingen en daarom raden wij aan om te kiezen voor meubilair dat in hoogte verstelbaar is.

 

Een receptiebalie met aanvullend meubilair bestellen voor een complete ontvangstruimte

Om niet alleen de receptie een nieuw uiterlijk te geven, maar ook de gehele ontvangstruimte een mooie uitstraling te geven, kunt u uw receptiebalie met aanvullend meubilair bestellen. Denk bijvoorbeeld aan een trendy salontafel met comfortabele zitmeubels, zodat uw klanten in een prettige omgeving kunnen wachten. Wanneer de orderwaarde van uw bestelling minstens €300,- bedraagt, worden de meubels gratis geleverd. U kunt het meubilair desgewenst door ons laten monteren, zodat u hier zelf geen omkijken meer naar heeft.

© 2009 - 2023 Mijnkantoormeubelen de nr 1 vakspecialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel