Sorteer op
  • Akoestische Tussenwand Novu dUTCHCREEN hoogte 80cm
    Akoestische Tussenwand Novu dUTCHCREEN hoogte 80cm

    AKOESTISCHE TUSSENWAND NOVU NOVU DUTCHCREEN HOOGTE 80CMDe Akoestische Tussenwand Novu dUTCHCREEN hoogte 80cm ook wel bureauschermen genoemd zijn leverbaar in verschillende afmetingen en kleuren en zorgen voor de vaak benodige rust…

    € 380,00

Het ruime aanbod aan akoestische scheidingswanden van Mijnkantoormeubelen

Mijnkantoormeubelen is met ruim 25 ervaring een ware specialist op het gebied van kantoorinrichting. Naast meubelstukken als bureaus, stoelen, opbergkasten en kantinemeubilair kunt u bij ons terecht voor zaken als voetenbankjes, prikborden en scheidingswanden. Met het ruime aanbod aan akoestische scheidingswanden dat wij leveren, is het mogelijk om een groot gevoel van privacy te creëren op de werkplekken. Zo ervaart u niet langer geluidshinder, ziet u geen storende blikken van medewerkers meer en heeft u niet langer het gevoel dat u op de vingers gekeken wordt.

 

Een akoestische scheidingswand aan uw bureau monteren

Wanneer uw kantoor duowerkplekken heeft, kunt u door een akoestische scheidingswand aan het bureau te monteren beide werknemers de nodige privacy gunnen. Ook zullen de werknemers minder last hebben van afleidende geluiden, wanneer de een bijvoorbeeld een klant telefonisch te woord staat en de ander met de administratie bezig is. Ook leveren wij scheidingswanden die te bevestigen zijn op enkele bureaus, waaronder ons akoestische paneel in de stof Lucia. U kunt een werkplek mooi van van de omgeving afschermen door bijvoorbeeld voor zowel een achterwand als twee zijpanelen te kiezen. Deze wand in de stof Lucia is verkrijgbaar in vijf breedtematen en in maar liefst veertien kleuren, zodat de wand niet alleen efficiënt is, maar zodat er ook zeker een exemplaar bij is dat prima aansluit bij het interieur van uw kantoorruimte.

 

Uw akoestische scheidingswanden tegen scherpe prijzen bestellen

Op onze website kun u uw akoestische scheidingswanden tegen scherpe prijzen bestellen. Ook voor andere zaken die uw kantoorinterieur betreffen kan Mijnkantoormeubelen van grote waarde voor u zijn. Of het nu gaat om het bestellen van meubilair als bureaus en kasten, u een uitnodigende entree wilt creëren in uw bedrijf of u zich wilt laten adviseren over het efficiënt indelen van de beschikbare kantoorruimte, onze kantoorspecialisten zullen, indien u dit wenst, de tijd nemen om uw kantoor te bezoeken. Zij zullen een beeld te schetsen van hoe er het maximale uit de bedrijfsruimte gehaald kan worden en een offerte op maat voor u opstellen. Ook kunnen wij de meubelen voor u monteren, zodat u hier zelf geen omkijken naar heeft.

© 2009 - 2023 Mijnkantoormeubelen de nr 1 vakspecialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel