Scheidingswanden inzetten voor verschillende doeleinden

U kunt er om uiteenlopende redenen voor kiezen om scheidingswanden in te zetten binnen uw kantoor. Het plaatsen van een wand kan maken dat u de beschikbare ruimte op een efficiëntere manier indeelt en binnen een relatief kleine ruimte tóch afzonderlijke werkplekken kunt inrichten. Andere redenen om scheidingswanden te gebruiken, kunnen het vergroten van de privacy op een werkplek zijn en het dempen van geluiden die als storend ervaren kunnen worden tijdens taken die de nodige concentratie vereisen.

 

Een werkplek van een scheidingswand voorzien

Er zijn scheidingswanden die aan een bureau bevestigd kunnen worden, maar ook vrijstaande, losse scheidingswanden kunnen het door u beoogde doel mogelijk bereiken. U kunt contact met ons opnemen om u te laten adviseren over de wanden en u kunt in onze webshop rondkijken om de verschillende typen scheidingswanden te bekijken. Zeker wanneer u als hoofddoel heeft om het geluid te reduceren, is het raadzaam om gedegen advies in te winnen. Vaak volstaat het namelijk niet om uitsluitend een akoestische wand te plaatsen, aangezien materialen als steen, beton of laminaat in een kantoor vaak de oorzaak zijn van hinderlijke geluiden. Het is dan ook zaak om een ervaren partij in te schakelen als er sprake is van geluidsoverlast op kantoor. Mijnkantoormeubelen kan u, met ruim 25 jaar ervaring in kantoorinrichting en alle zaken die hierbij komen kijken, hierin ondersteunen. We kunnen een afspraak maken om bij u op kantoor te komen kijken en inschatten of de werkplek van een scheidingswand voorzien afdoende zal zijn om het probleem te verhelpen of dat er ook andere aanpassingen nodig zullen zijn.

 

Uw scheidingswanden kopen bij Mijnkantoormeubelen

Welke stijl of sfeer het interieur van uw kantoor ook heeft, u kunt passende scheidingswanden kopen bij Mijnkantoormeubelen. We leveren wanden in verschillende maten, kleuren en materialen. Mocht ons standaard aanbod nu niet geheel aan uw verwachtingen voldoen, neem dan gerust contact op met onze medewerkers. Wij denken graag met u mee en bieden maatwerkoplossingen aan. Leg simpelweg uw wensen aan ons voor en wij zullen de mogelijkheden met u doornemen en een offerte op maat voor u opstellen.

© 2009 - 2023 Mijnkantoormeubelen de nr 1 vakspecialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel