Sorteer op

De ergonomische voordelen van verstelbare bureaus

Langdurig in een verkeerde houding zitten is niet bevorderlijk voor het lichaam en kan op de langere termijn leiden tot vervelende klachten als pijn in de rug, nek en schouders. Door te kiezen voor verstelbare bureaus en verstelbare bureaustoelen, kunnen uw medewerkers de hoogte van het kantoormeubilair precies afstemmen op hun eigen lichaam. Zelfs wanneer iemand in de juiste houding zit, maar sedentair gedrag vertoont, kan dit negatieve gevolgen hebben voor de gezondheid. Lang zitten wordt geassocieerd met een verhoogd risico op ziekten als diabetes type 2 en hart- en vaatziekten. Ook zijn er uit onderzoek sterke aanwijzingen naar voren gekomen dat lang zitten problemen als depressies en spijsverteringsproblemen kan veroorzaken. Kiezen voor een zitstabureau kan uw medewerkers stimuleren om regelmatig van houding te wisselen tijdens het werk. Bekijk ons aanbod aan verstelbare kantoormeubelen en zitstabureaus eens om de verschillende opties te ontdekken.

 

Online uw verstelbare bureaus kopen

U kunt uw verstelbare bureaus online kopen bij Mijnkantoormeubelen. Ook bureaustoelen, zitstabureaus en ergonomische hulpmiddelen maken onderdeel uit van ons assortiment. Complete ontvangstbalies, kasten, akoestische panelen en accessoires leveren wij eveneens. Kortom, Mijnkantoormeubelen biedt een totaaloplossing voor het inrichten van uw bedrijfspand. Onze service houdt niet op bij het leveren van meubelen. Ook voor advies kunt u zich tot ons wenden. Bent u benieuwd of uw bedrijf de juiste sfeer uitstraalt? Wilt u weten of uw werknemers in een gezonde houding werken? Of kunt u juist hulp gebruiken bij een verbouwing of verhuizing? Neem dan contact op met onze ervaren medewerkers en ondervind wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Bij Mijnkantoormeubelen een verstelbaar bureau bestellen

Orders met een waarde vanaf €300,- zullen kosteloos bij uw bedrijfspand worden afgeleverd. U komt dan niet voor onaangename verrassingen als bijkomende verzendkosten te staan. Als u besluit een verstelbaar bureau te bestellen bij Mijnkantoormeubelen, dan kunnen wij deze voor u komen monteren. Zo houdt u tijd over voor uw werk, uw personeel en uw klanten. Als u het inrichten van uw kantoor groter wilt aanpakken dan het plaatsen van een bureau, dan kunnen wij op afspraak bij u langskomen om uw kantoor te inventariseren. Wij zullen u interieuradvies geven en u een offerte op maat aanbieden.

© 2009 - 2023 Mijnkantoormeubelen de nr 1 vakspecialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel