Een duowerkplek inrichten op kantoor

Door een duowerkplek in te richten bij u op kantoor stimuleert u de samenwerking tussen de verschillende medewerkers. Doordat een duobureau bestaat uit twee bureaubladen, maar uit slechts één onderstel oogt dit doorgaans een stuk netter dan wanneer u twee losse bureaus tegen elkaar aan zou zetten, omdat er dan sprake zou zijn van twee onderstellen. De hoogten van de bureaubladen zijn afzonderlijk van elkaar in te stellen, zodat de werkhoogte per werknemer juist kan worden afgesteld. Mijnkantoormeubelen biedt duowerkplekken aan die handmatig in hoogte te verstellen zijn en elektrisch verstelbare dubbele bureaus. Ook zijn er zitstavarianten beschikbaar, zodat uw werknemers afwisselend zittend en staand met elkaar kunnen overleggen en hun werk kunnen uitvoeren.

 

Een duowerkplek kopen bij Mijnkantoormeubelen

U kunt uw duowerkplek kopen bij Mijnkantoormeubelen. Als u het bureau heeft gevonden dat past bij de uitstraling van uw bedrijf en dat voldoet aan uw wensen, dan kunt u de werkplek afmaken door te kiezen voor een akoestische scheidingswand. Door een wand te plaatsen, dringt u het horen van hinderlijke geluiden door uw medewerkers terug en creëert u een rustige omgeving, zodat uw personeel geconcentreerd zijn taken kan uitvoeren. Naast de functionaliteiten van een scheidingswand is het uiterlijk van dit item eveneens van belang. Onze akoestische scheidingswand van ERGOmax voor duowerkplekken is dan ook verkrijgbaar in twee stofgroepen, namelijk Nemo en Runner. Neutrale kleuren als antraciet, grijs en zwart behoren tot de mogelijkheden, maar ook wat opvallendere kleuren als oranje, rood en groen zijn een optie. U kunt gaan voor een wand in de stof en kleur die aansluiten bij uw huisstijl.

 

Uw duowerkplek voordelig bestellen

Een duowerkplek voordelig bestellen doet u bij Mijnkantoormeubelen. Bekijk de uitgebreide mogelijkheden eens en onderzoek welk bureau u het meest aanspreekt en of een scheidingswand voordelen voor u oplevert. Als u niet zeker bent of een duowerkplek binnen uw bedrijf een geschikte keuze is, dan kunt u een beroep doen op onze medewerkers om advies in te winnen. U kunt ons telefonisch vertellen wat uw wensen zijn en wat u wilt bereiken. Ook kunnen wij, indien gewenst, bij u langskomen op kantoor om de situatie in uw bedrijf te bekijken. Als u uw keuze reeds heeft gemaakt, dan kunt u uw bestelling vanaf €300,- gratis laten verzenden en door ons laten monteren.

© 2009 - 2023 Mijnkantoormeubelen de nr 1 vakspecialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel