Een los bureauonderstel is een prima optie als uw oude bureaublad nog in orde is

Wanneer u beschikt over een bureaublad dat nog in orde is, kunt u met een los bureauonderstel en dat blad een bureau samenstellen. Deze optie kan soelaas bieden wanneer er bijvoorbeeld thuiswerkplekken gecreëerd moeten worden of wanneer u flexwerkplekken wilt inrichten. Ook is het mogelijk om een bureau te maken die geheel aan uw wensen voldoet door voor een onderstel en een los bureaublad in onze webshop te kiezen in plaats van voor de complete bureaus uit onze collectie. De verschillende onderstellen die wij aanbieden in onze webwinkel zijn in hoogte verstelbaar, zodat er een werkplek kan worden ingericht die voldoet aan de wensen van uw personeel en waaraan uw medewerkers comfortabel kunnen werken.

 

Een onderstel voor uw bureau aanschaffen bij Mijnkantoormeubelen

Voor een onderstel voor uw bureau bent u bij Mijnkantoormeubelen bij de juiste webshop. Ons assortiment omvat onder andere T-pootonderstellen en vierpootsonderstellen van uitmuntende kwaliteit. Ook leveren wij onderstellen die geschikt zijn om een zitwerkplek mee te creëren. Of u elektrisch of door middel van een slinger van zitstand naar stastand wilt kunnen gaan en andersom is geheel aan u. Mocht u binnen het online aanbod op onze website nu niet exact vinden wat u zoekt, dan kunt u contact opnemen met de klantenservice. Met ruim 25 jaar ervaring in de branche weten we wat de mogelijkheden zijn en is de kans zeer groot dat wij u een passende oplossing kunnen bieden.

 

Voordelig een bureauonderstel kopen

Bij Mijnkantoormeubelen kunt u voordelig een bureauonderstel kopen om uw oude bureau nieuw leven in te blazen of om een mooie flexwerkplek te maken met een blad dat u reeds bezit. Bekijk onze Eindhoven-, Maastricht- en Den Bosch-onderstellen eens of laat u verrassen door de mogelijkheden die een elektrisch bureauonderstel biedt. De bureauonderstellen zijn vrij eenvoudig te monteren. Geeft u deze klus toch liever uit handen? Dan kunt u dit aangeven bij het selecteren van het bureauonderstel van uw keuze. Bij bestellingen van minimaal €300,- bij Mijnkantoormeubelen profiteert u van een gratis aflevering.

© 2009 - 2023 Mijnkantoormeubelen de nr 1 vakspecialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel