Het directiebureau zegt veel over u als directeur

De manier waarop de directiekamer is ingericht, weerspiegelt doorgaans het karakter van de directeur. Het interieur geeft een indruk over u als persoon en is tegelijkertijd een visitekaartje van uw onderneming. Een directiebureau en de directeursstoel dienen er stijlvol uit te zien, maar ook praktisch in gebruik en comfortabel te zijn. In de directiekamer zult u alleen werken, maar hoogstwaarschijnlijk ook vergaderen en bezoek ontvangen. Een uitnodigende, gezellige ruimte komt op gasten en uw personeel toch prettiger over dan een kille kamer en dit draagt bij aan een positieve indruk. Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om de sfeer die u voor ogen heeft uit te drukken door middel van uw interieur. Onze professionele medewerkers helpen u dan ook graag met het inrichten van de kamer, zodat de uitstraling ervan helemaal aansluit bij uw wensen en eisen.

 

Een directiebureau kopen in een prijsklasse naar keuze

Onze uitgebreide collectie is opgebouwd uit verschillende programma's, zodat er voor ieder wat wils te vinden is. Als u kiest voor een directiebureau uit ons Arkitek-programma, dan geeft u de ruimte waarin dit meubel komt te staan een moderne uitstraling. U kunt uw kamer verder inrichten met kasten uit ditzelfde programma, zodat er een strak geheel ontstaat. Onze Mito-lijn is speciaal ontworpen voor managers waarbij efficiency hoog in het vaandel staat. De bureaus in dit programma zijn leverbaar in verschillende afmetingen en zijn uit te breiden met onder andere zijkasten, verrijdbare ladenblokken en een vergadertafel. Ook is er een elektrisch verstelbare uitvoering van het Mito-bureau beschikbaar, waaraan zowel zittend als staand gewerkt kan worden. Voor wie iets minder te besteden heeft, maar niet wil inleveren op kwaliteit, is het Quando-programma de ideale oplossing. U kunt bij Mijnkantoormeubelen een directiebureau kopen in verschillende prijsklassen, zodat u ongeacht uw budget een directeurskamer kunt inrichten die er tiptop uitziet.

 

Bij Mijnkantoormeubelen een directiebureau bestellen

Als u precies weet wat u nodig heeft om een stijlvolle directeurskamer in te richten, dan kunt u bij Mijnkantoormeubelen uw directiebureau bestellen, eventueel samen met bijpassende meubelen uit hetzelfde programma. Alle bestellingen met een waarde vanaf €300,- zullen gratis op het door u gewenste adres worden afgeleverd. Maar daar stopt onze service niet. Wij komen de meubelstukken voor u op kantoor monteren als u dit wilt, zodat u uw kostbare tijd hier niet aan hoeft kwijt te raken. Mocht u nog niet zeker weten welk programma het best aansluit bij uw wensen of mocht u andere vragen hebben, pak dan gerust de telefoon om ons te bellen. U kunt ons ook mailen of uw vraag stellen middels het contactformulier op de website.

© 2009 - 2023 Mijnkantoormeubelen de nr 1 vakspecialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel