Een ergonomische bureaustoel voor een verbeterde zithouding

Medewerkers die goed in hun vel zitten, ervaren meer plezier in hun werk en zijn bereid om net even dat beetje extra te geven. Of iemand zich goed voelt, wordt door verschillende factoren bepaald. De fysieke gezondheid is daar een belangrijke factor bij. Een vrij eenvoudige manier om lichamelijke klachten te voorkomen, is zorgen voor een goede zithouding. Een ergonomische bureaustoel helpt daar aanzienlijk bij. Op onze website kunt u ons aanbod aan ergonomische stoelen bekijken. Dit type stoel is in hoogte verstelbaar en bij de meeste modellen is het eveneens mogelijk om de rugleuning in hoogte te verstellen, de leuning te kantelen en de voetring, indien deze aanwezig is, te verstellen. Zo kan elke medewerker de stoel op de manier instellen die het best past bij zijn of haar lengte.

 

Een ergonomische bureaustoel kopen bij Mijnkantoormeubelen

Klachten die kunnen ontstaan als gevolg van het langdurig in een belastende houding zitten zijn pijnklachten in de nek, schouders en rug. Wanneer het lichaam niet goed wordt ondersteund, kan de spanning op de spieren in het bovenlichaam toenemen. Deze spanning kan leiden tot klachten als hoofdpijn en een verkeerde ademhaling. Door te investeren in een ergonomische bureaustoel voor iedere werknemer investeert u in hun gezondheid en welzijn en daarmee indirect ook in uw bedrijf. Maak een eind aan onderuitgezakte houdingen en aan het voorovergebogen zitten achter computerschermen van uw werknemers door te kiezen voor het juiste meubilair. U kunt ons aanbod aan ergonomische bureaustoelen ontdekken op de website.

 

Bij Mijnkantoormeubelen uw ergonomische bureaustoel bestellen

U kunt bij Mijnkantoormeubelen uw ergonomische bureaustoel en andere ergonomische meubelen bestellen tegen scherpe prijzen. Als de door u gekozen artikelen tezamen een waarde van minimaal €300,- hebben, dan betaalt u geen kosten voor de verzending. Bij eventuele vragen bent u vrij om contact op te nemen met onze klantenservice. Naast het leveren van kwaliteitsartikelen staat het geven van gedegen advies hoog bij ons in het vaandel. Met de ruim 25 jaar ervaring die Mijnkantoorartikelen heeft, mogen wij ons met recht een deskundige partij noemen op het gebied van kantoorinrichting en ergonomische hulpmiddelen.

© 2009 - 2023 Mijnkantoormeubelen de nr 1 vakspecialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel