Een ergonomische directiebureaustoel voor een hoog zitcomfort

Als u langdurig aan uw bureau zit om uw werkzaamheden uit te voeren of als u urenlang vergadert, dan is het wel zo comfortabel om over een goede directiebureaustoel te beschikken. Op de langere termijn kunt u zelfs tal van fysieke klachten voorkomen door voor een ergonomische directiestoel te kiezen. Een verkeerde zithouding kan leiden tot problemen als nek-, schouder- en rugklachten, maar ook spanningshoofdpijn en spijsverteringsproblemen kunnen worden veroorzaakt door dagelijks in een verkeerde houding te zitten. Het investeren in een ergonomische stoel levert u dus vele voordelen op. U kunt uw werknemers ook een gezonde lichaamshouding tijdens hun werk bieden door onder meer te kiezen voor onze ergonomische werkstoelen, verstelbare bureaus en ergonomische hulpmiddelen. Werknemers die zich goed voelen, zullen meer plezier hebben in te taken die ze uitvoeren. Dat is prettig voor hen, maar ook voor u.

 

Bij Mijnkantoormeubelen uw directiebureaustoel kopen

In ons assortiment hebben we diverse soorten directiestoelen opgenomen. Het aanbod loopt uiteen van eenvoudige bureaustoelen met een neutrale uitstraling tot een zeer luxe uitvoeringen in zeer trendy kleuren. Als u wilt dat uw directiekantoor op een dusdanige manier wordt ingericht dat deze niet alleen een professionele, maar ook modieuze sfeer uitstraalt, dan kunt u kiezen voor opvallende kleuren als magenta, olijfgroen of honinggeel. Wij adviseren u om een stoel eerst op proef te laten plaatsen, voordat u definitief besluit de directiebureaustoel die u aanspreekt te kopen. Alleen door zelf te ervaren hoe de stoel zit, kunt u beslissen of het meubelstuk aansluit bij uw wensen. Heeft u op onze website een directiestoel gevonden die u wilt proberen? Stuur ons dan een e-mail of neem telefonisch contact met ons op om de proefplaatsing aan te vragen.

 

Een directiebureaustoel bestellen en gratis laten bezorgen

Als de waarde van uw order minstens €300,- is, dan kunt u uw kantoormeubelen gratis bij u op kantoor laten bezorgen. Wij zullen, indien dit gewenst is, het meubilair voor u monteren. Wanneer uw wensen verdergaan dan het aanschaffen van enkele meubelstukken en u graag advies wilt over hoe de door u gewenste uitstraling binnen uw bedrijf kunt realiseren, tips over ergonomie wilt ontvangen of de huidige situatie wilt laten beoordelen om te zien waar er verbeterpunten zijn op het gebied van kantoorinrichting, kunnen we bij u langskomen om u te adviseren. Aan de hand van onze bevindingen en uw wensen kan er een offerte op maat worden opgesteld, zodat u weet welk kostenplaatje er komt kijken bij het verbeteren van de omstandigheden.

© 2009 - 2023 Mijnkantoormeubelen de nr 1 vakspecialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel