Een receptiebalie met de tijdloze uitstraling van hout

De manier waarop de receptie van uw bedrijf eruitziet en is ingericht, vertelt uw klanten veel over uw professionaliteit. Een gedateerde balie die er onoverzichtelijk uitziet en waar uw receptiemedewerkers maar moeilijk hun taken kunnen uitvoeren komt al snel amateuristisch over. Een ontvangstbalie met een strak design en voldoende ruimte voor benodigdheden, zonder dat de balie rommelig oogt, staat zoals u zich waarschijnlijk kunt voorstellen een stuk netter. In het assortiment van Mijnkantoormeubelen vindt u tal van ontvangstbalies in diverse kleuren en uitvoeringen. Onze balie uit de Now-collectie is hier slechts een enkel voorbeeld van. De receptiebalie heeft een tijdloze uitstraling van hout. Het blad is beschikbaar in stijlvolle kleuren als donkerbeuken en lichteiken.

 

Een receptiebalie met een bladkleur van hout kopen

Als u heeft besloten om uw receptie te upgraden door een receptiebalie met een bladkleur van hout te kopen, dan kunt u ook onze Come In-collectie eens bekijken. De kleurstellingen van de houtprint variëren binnen deze collectie van acacia tot donkerwalnoot. Ook zijn onze balies stuk voor stuk vervaardigd voor langdurig en intensief gebruik. Door de eenvoudig te reinigen toplaag zal de ontvangstbalie gemakkelijk te onderhouden zijn. Mocht u binnen het assortiment dat wij op de website tonen nu niet precies vinden waar u naar op zoek bent, neem dan contact op met onze medewerkers. We kunnen uw wensen bespreken en we kunnen desgewenst maatwerk leveren, zodat u een receptie zult krijgen die aan al uw verwachtingen en vereisten voldoet.

 

Bij Mijnkantoormeubelen een receptiebalie met de natuurlijke uitstraling van hout bestellen

U kunt een receptiebalie met een natuurlijke uitstraling van hout bestellen in onze webwinkel. Ook voor ander kantoormeubilair kunt u bij Mijnkantoormeubelen terecht. Wij bieden onder meer meubelen om de ontvangstruimte binnen uw bedrijf in te richten. Denk bijvoorbeeld aan onze designstoelen van bekende Italiaanse merken als Driade en Kartell. Deze stoelen zijn goed te combineren met onze glazen tafel van het model Arkitek. De entreeruimte zal met deze meubelen een prachtige, eigentijdse uitstraling krijgen en een ware eyecatcher zijn voor klanten bij binnenkomst van uw bedrijf. Bureaustoelen voor uw medewerkers, directiestoelen en kantinemeubelen kunt u eveneens bij ons bestellen. Ontdek de verschillende mogelijkheden op onze website of vraag een offerte op maat aan.

© 2009 - 2023 Mijnkantoormeubelen de nr 1 vakspecialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel