Een luxe receptiebalie voor een zakelijke uitstraling van uw bedrijf

In de praktijk komt het helaas nog vaak voor dat de receptie van een kantoor sterk verouderd is en simpelweg geen goede uitstraling heeft. Dit is zonde, aangezien de ontvangstbalie door alle klanten die uw kantoor bezoeken gezien wordt en medebepalend is voor de eerste indruk die uw bedrijf achterlaat. Ook is het onnodig om een verouderde balie te behouden. Mijnkantoormeubelen heeft namelijk ontvangstbalies in diverse prijsklassen, waardoor een professionele receptiebalie met vrijwel ieder budget een haalbare kaart is. Wij hebben uiteenlopende balies in ons assortiment opgenomen. U kunt denken aan kleine balies, grote balies, eenvoudige ontvangstbalies, maar ook een luxe receptiebalie behoort tot de mogelijkheden.

 

Een luxe receptiebalie kopen bij Mijnkantoormeubelen

Een luxe ontvangstbalie en -ruimte zorgen er samen voor dat uw kantoor zeer professioneel overkomt. U kunt uw luxe receptiebalie kopen bij Mijnkantoormeubelen, eventueel samen met comfortabele bezoekersstoelen en een salontafel om de gehele ontvangstruimte om te toveren in een aangename wachtruimte waar uw klanten zich op hun gemak voelen. Bij het onderhanden nemen van de receptie kunt u ook denken aan een goede, verstelbare stoel voor uw receptiemedewerkers, zodat zij geen klachten zullen ervaren als gevolg van langdurig zittend werk. Als u twijfelt of uw receptie of ontvangstruimte is uitgerust met de juiste meubelstukken of als u niet zeker weet welke punten u zou kunnen verbeteren, dan kunt u de hulp inroepen van onze deskundigen. Zij zullen dan op locatie langskomen en u adviseren.

 

Uw luxe receptiebalie online bestellen en gratis laten bezorgen

Als u uw keuze reeds heeft gemaakt, dan kunt u uw luxe receptiebalie online bestellen. Als extra service naar onze klanten toe dragen wij de verzendkosten bij bestellingen met een orderwaarde vanaf €300,-. Ook kunnen wij de door u bestelde meubelen voor u monteren, zodat u hier geen tijd mee verliest en zich kunt blijven richten op uw eigen werkzaamheden. Welke kleuren en materialen wilt u gebruiken om van uw receptie een ware blikvanger te maken?

© 2009 - 2023 Mijnkantoormeubelen de nr 1 vakspecialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel