Een receptiebalie op maat laten maken

Wanneer klanten uw bedrijf binnenkomen, zal een van de eerste dingen die zij zullen zien de receptiebalie zijn. Om een professionele indruk te maken, is het dus zaak dat dit meubel er goed verzorgd uitziet. Naast een mooi uiterlijk van de balie is het van groot belang dat deze praktisch in gebruik is. De medewerker die de receptietaken uitvoert zal immers veel tijd doorbrengen aan deze ontvangstbalie. Om het uw receptioniste zo comfortabel mogelijk te maken, is het raadzaam om te kiezen voor een balie die in hoogte verstelbaar is. Bekijk ons aanbod aan receptiebalies op onze website eens om een indruk te krijgen van de verschillende uitvoeringen die wij leveren. Mochten de designs en de kleurstellingen die wij op de website tonen u niet aanspreken of mocht u een afwijkende maat willen bestellen, dan kunt u een receptiebalie op maat laten maken die aan al uw eisen voldoet.

 

Een receptiebalie op maat kopen

Een goede ontvangstbalie dient afgestemd te zijn op de beschikbare ruimte, maar ook op de gebruikers ervan binnen uw bedrijf. Omdat receptiemedewerkers doorgaans lang zitten tijdens het uitvoeren van hun werkzaamheden is het van groot belang dat zij in de juiste houding kunnen zitten, zodat het ontstaan van rug- en nekklachten als gevolg van een verkeerde zithouding kunnen worden voorkomen. Ook dient er rekening te worden gehouden met de beschikbare ruimte op en rondom het meubel zelf. Is er voldoende ruimte om er een computer op te kunnen plaatsen? Kunnen er een printer en eventuele andere apparatuur worden neergezet? En waar laat u de kantoorartikelen? Een receptiebalie op maat kopen kan de ideale oplossing zijn die u in al deze zaken voorziet. U kunt een afspraak maken met onze medewerkers om de bedrijfsruimte te komen bekijken en om uw wensen te bespreken. Samen zullen we een receptiebalie ontwerpen waarvan de stijl perfect aansluit bij uw organisatie en waaraan met een fijn gevoel gewerkt kan worden.

 

Bij Mijnkantoormeubelen een receptiebalie op maat bestellen

U kunt een goede indruk krijgen van het type maatwerk dat wij kunnen leveren door de maatwerkprojectfoto's op onze website te bekijken. Ook als er geen afbeelding bij is die u aanspreekt, is de kans groot dat wij iets voor u kunnen betekenen. Wij leveren maatwerkproducten in tal van afmetingen, kleuren en materialen. Of u nu een tijdloos uiterlijk wilt creëren met eikenhouten look of juist een trendy uitstraling wilt met kleuren als oranje, paars of geel, de opties zijn eindeloos. Als u een receptiebalie op maat bij ons gaat bestellen, dan kunt u overwegen om andere meubelstukken die deel uitmaken van de ontvangstruimte in dezelfde materialen en kleuren te bestellen. Zo vormen de wachtruimte en de ontvangstbalie een mooi geheel.

© 2009 - 2023 Mijnkantoormeubelen de nr 1 vakspecialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel