Een ideale receptiebalie voor in een klein bedrijf

Een ontvangstbalie is doorgaans de eerste plaats binnen een bedrijf waar klanten en gasten naartoe gaan. Dit kan zijn om informatie in te winnen of om hun aanwezigheid te melden. De receptie is daarnaast vaak dé plaats waar mensen de weg wordt gewezen en waar afspraken en eventuele vervolgafspraken worden ingepland. De aanwezigheid van een gedegen receptiebalie is dan ook een must voor elke onderneming. Wanneer uw bedrijfspand over minder ruimte beschikt, is het achterwege laten van een goede ontvangstbalie niet de oplossing. In plaats daarvan kunt u op onze website de mogelijkheden ontdekken die er zijn voor een receptiebalie in een klein bedrijf.

 

Een professionele, kleine receptiebalie bestellen

Naast de praktische aspecten die het hebben van een receptiebalie en een ontvangstruimte met zich meebrengen, zijn deze onderdelen van uw bedrijf zeer bepalend voor de eerste indruk die gasten of potentiële klanten van uw onderneming krijgen. U kunt uw professionele, kleine receptiebalie bestellen bij Mijnkantoormeubelen. Als u niet zeker weet hoe u de beperkte ruimte die u ter beschikking heeft zo efficiënt mogelijk kunt inrichten, dan kunt u een beroep doen op onze ervaren medewerkers. Schroom niet om met ons in contact te treden om een afspraak te maken. Wij komen graag bij u langs op locatie om de beschikbare ruimte te bekijken en u te adviseren over de inrichting van uw receptie. Mochten onze standaard receptiebalies niet aan uw wensen voldoet of niet passen in uw kantoor, dan kunnen we door maatwerk te leveren uw bedrijf alsnog een ontvangstruimte bieden die om door een ringetje te halen is.

 

Een receptiebalie voor een klein vertrek kopen bij Mijnkantoormeubelen

Als u uw keuze heeft gemaakt en heeft besloten om een receptiebalie voor een klein vertrek te kopen bij Mijnkantoormeubelen, dan kunt u profiteren van meerdere voordelen. Wanneer de totaalwaarde van uw bestelling €300,- of hoger is, zullen uw kantoorinterieurartikelen geheel kosteloos bij u worden afgeleverd. Indien u dit wenst, zullen we de meubelstukken voor u monteren. Het enige wat u dan nog hoeft te doen, is genieten van de verbeterde uitstraling die uw kantoor heeft gekregen na het monteren van de nieuwe balie, de bureaus of het kantinemeubilair.

© 2009 - 2023 Mijnkantoormeubelen de nr 1 vakspecialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel