Sorteer op
 • Leestafel Display design tafel Lourens Fisher
  Leestafel Display design tafel Lourens Fisher

  Leestafel Display
  Strak design met eenvoudige vormgeving. Deze leestafel display mag niet ontbreken op uw leestafel of in de ontvangstruimte van uw bedrijf.
  Design : Lourens Fisher
  frame wit poedercoating
  Leverbaar in de afmeting…

  € 409,00
 • -18%

  Brochurekast Presentatiekast Tijdschriftenkast
  Brochurekast Presentatiekast Tijdschriftenkast

  BROCHUREKAST PRESENTATIEKAST TIJDSCHRIFTENKASTMet de Brochurekast Presentatiekast Tijdschriftenkast kunt u eenvoudig al uw brochures en tijdschriften tentoonstellen. Achter de kantelbare legborden kunt u de voorraad brochures of…

  € 399,00 € 329,00

Design Brochurestandaard  Boekenrek

Wanneer u voor uw klanten een aantal folders of brochures heeft laten drukken zult u al snel merken dat u de behoefte heeft aan een mooie presentatie van uw brochures Onze design brochurestandaard boekenrek is hiervoor een goede oplossing. Daarom ziet U tegenwoordig steeds vaker brochurestandaards staan bij bedrijven zoals huisartsenpraktijken, fysiotherapeuten, verzekeringsagenten, makelaarskantoren, autobedrijven, ect.

Een mooie design brochure vraag om een mooie standaard die dan ook weer zorgt voor de nodige aankleding van de ontvangst of receptieruimte. Klanten zijn meestal erg nieuwsgierig en willen kijken wat er tentoongesteld word.

We hebben een ruime keus aan brochure opbergmogelijkheden in ons assortiment kunt u de beste brochure standaarden en boekenrekken voor de werkomgeving uitkiezen. Ook een brochurekast ook wel folder of documentatie kast genoemd behoort zeker ook tot de mogelijkheden. Ook voor de wat kleinere ruimten hebben wij leuke oplossingen. Een design boekenrek van Kartell, brengt een andre visie en kijk in uw bedrijfsruimte.

De brochurestandaard is van ons Designmerk Lourens Fisher hier kunt u vak in verschillende vakken A4 of A3 brochures en tijdschrijften opbergen of tentoonstellen. Ook tijdschriften in een wachtruimte bij de huisarts of tandards zijn goed tentoon te stellen.

Met een documentatiekast heeft u de mogelijkheid om de voorraad van brochures en tijdschriften netjes en geordend op te bergen achter de zogenoemde kleppen in de kast. Deze is leverbaar in een aantal kleuren. Meestal zijn dat de standaard kleuren zwart, wit of alumium.

Voor vragen neem gerust contact met ons op !

 

© 2009 - 2023 Mijnkantoormeubelen de nr 1 vakspecialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel