Sorteer op

Tafel onderstellen

Het vervangen van een tafel onderstel is gemakelijker dan je denkt. In ons assortiment hebben we veel tafel onderstellen die u kunt gebruiken als onderstel voor een bureau, eettafel, statafel en of bartafel. Ook wanneer je een flexplek wilt inrichten is het mogelijk je oude bladen her te gebruiken en alleen het frame onder de tafel te gebruiken. Zo houd u het bureaublad hetzelfde maar geeft u de werkplek meer flexibiliteit door gebruikt te maken van bijvoorbeeld een bureau met slinger verstelling een elektrisch verstelbare zitstatafel een hoge tafel op vaste hoogte of een verstelbaar bureau conform de huidige arbo wet en regelgeving NEN2449, en NPR 1813. De fraai en strak vormgegeven bureau onderstelllen zijn goed instelbaar op de juiste werkhoogte. Het frame van deze bureauonderstellen bestaat uit 2 losse 2 poten met een tussenbalk en zijn eenvoudig zelf in elkaar te zetten. De Tussenbalken zijn vaak (tenzij anders vermeldt)  in breedte verstelbaar. In het assortiment hebben we oplossingen in T-poten, 4 poots frames, A-poten C-poten X poten ronde voeten voor vergadertafels statafels en of bartafels. Je kunt het zo gek niet opnoemen we hebben altijd een passende oplossing. Vergaderopstellingen met een verrijdbaar onderstel . De kleurstellingen zijn legio en worden veelal uit voorraad geleverd binnen 5-10 werkdagen In een aantal gevallen zelfs binnen een paar werkdagen. 
 

T-poot onderstellen

De populaire T-poot onderstellen zijn leverbaar in een 80 cm en 60 cm diepte. Wanneer u op zoek bent naar een onderstel voor het maken van een hoekopstelling dan maken we graag voor u een offerte. U heeft dan een aantal bijpassemde koppel elementen nodig. De hoogte instelling is eenvoudig met een inbussleutel in te stellen op de juiste en gewenste werkhoogte. De traverse wordt met een speciaal uniek gepatenteerd click systeem aan de poten bevestigd zonder gereedschap.

4-Poots onderstellen

De stabiele 4 poots onderstellen zijn van een uitstekende kwaliteit en staan garant voor duurzaamheid. Of u nu kiest voor een metalen onderstel of voor een combinatie van hout en staal er is overal een passende oplossing te vinden Wanneer u niet kunt vinden wat u zoekt dan zoeken we graag met u mee. Door onze jarenlange ervaring weten we wat er te koop is en weten we vaak snel een passende oplossing te vinden voor uw probleem.

De traversebalk

De traversebalk (tussenbalk tussen de poten van het onderstel.) is in veel gevallen in breedte instelbaar en altijd passend te maken voor heel veel tafels

Wanneer u ook een bijpassend bureaublad wilt kopen neem dan eens een kijkje bij onze losse tafel en bureaubladen.

Het onderstel wordt bij u geleverd zonder montage. Indien u het wel gemonteerd wilt hebben kunt u dit aangeven bij de configuratie

Wat is de juiste werkhoogte van uw bureautafel.

De juiste werkhoogte is afhankelijk van de persoon die aan het bureau moet werken.  Wanneer je werkt vanuit een ergonomisch zithouding conform de arbo dat betekend van uit de stoel positie op de juiste zithoogte. 

Om de hoogte van het bureablad te bepalen neem de volgende stappen:

Maak met de knieen een hoek van 90 graden door de bureaustoel hierop af te stellen.
bepaal hierna de juiste hoogte van de verstelbare armleggers. Maak ook hier een hoek van 90 graden in de hoek van uw elleboen. Zet de armleuningen niet te hoog. Wanneer u ze te hoog zet ontwikkelend u vaak ongemerkt een extra spierspanning die tot nek en schouderklachten kunnen leiden. Bekijk alles vanuit de stoel!.

Neem een rolmaat of meetlint en meet de afstand van de bovenkant van de armlegger tot aan de vloer. Het aantal centimeters minus 2 cm is de optimale hoogte van uw werkblad. Zo heeft u een optimale werkhouding en deze biedt u de minste spierbelasting waarbij de bloeddoorstroming het meest gunstigst is voor uw lichaam. Waarom 2 centimeter lager zou je kunnen denken? Dit heeft te maken met het gebruik van het toetsenbord. Deze zijn ongeveer 2 cm hoog. Wilt u meer weten en advies neem dan even contact met ons op. We helpen u graag en voorkom problemen. Gezondheid is helaas niet te koop de hulpmiddelen om klachten te voorkomen en klachten op te lossen wel.

© 2009 - 2023 Mijnkantoormeubelen de nr 1 vakspecialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel