Sorteer op

Frontpaneel / Schaamschot

Het Frontpaneel / schaamschot tbv bureau zijn leverbaar in verschillende afmetingen en passen zonder probleem onder de meeste bureau. Let wel op bij de montage in verband met de lengte van de schroeven en de dikte van het bureaublad. De schaamschoten worden geleverd met 2 montagebeugels en zijn leverbaar in de kleuren wit, aluminium, antraciet en zwart.

Natuurlijk bestaan er ook mogelijkheden om bijvoorbeeld het frontpaneel in dezelfde kleur en materiaal te krijgen als het bureaublad.

Heeft u er ook wel eens aan gedacht uw werkplek verder te optimaliseren. Moet ik dan een nieuwe bureau kopen?

Nee zeker niet je kunt bijvoorbeeld denken aan  de vervanging van het bureaublad dat geeft de werkplek en werkruimte direct een andere uitstraling. Mocht het bureau niet hoogte instelbaar zijn of overweeg je om een zitstabureau aan te schaffen dan zou je ook een los onderstel kunnen aanschaffen en het oude blad gebruiken om het nieuwe onderstel. Zo bespaar je kosten en heb je toch het gewenste resultaat.

Wat we in de praktijk nog steeds tegenkomen is dat de kabels van de apparatuur niet of nauwelijks goed wordt weg gewerkt. Dit kost natuurlijk tijd maar je voorkomt een aantal problemen. Arbo technisch horen er namelijk geen losse kabels onder het bureau te hangen. Een horizontale of vertikale kabelgoot kan dan een oplossing zijn en het aanbrengen van een kabeldoorvoerdop in het bureau is ook erg gemakkelijk. Het netjes wegwerken van kabels kost daarin tegen best wel veel tijd. In overleg kunnen wij u hierbij helpen onze vakmensen zorgen er dan voor dat alle kabels netjes wordt opgebonden en weggewerkt met de nodige bekabelingshulpmiddelen. Heeft u vragen hierover we maken graag een op maat gemaakte offerte voor u.


Neem in dit geval even contact met ons op we geven u graag de prijs hiervoor door. Contact opnemen voor een special kunt u het beste doen door even een mailtje te sturen naar info@mijnkantoormeubelen.nl en aan te geven wat uw speciale wensen zijn. Bellen mag natuurlijk ook.

 

© 2009 - 2023 Mijnkantoormeubelen de nr 1 vakspecialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel