Receptiebalie

De receptiebalie ook wel ontvangstbalie genoemd, worden gemaakt voor langdurig en intensief gebruik. Een investering die het dubbel en dwars waard is. Het is tenslotte de de eerste indruk die uw klanten en of gasten krijgen wanneer ze uw bedrijfs en ontvangstruimte betreden. Een eerste indruk krijg je maar 1 keer. De uitstraling moet zijn stijlvol worden afgestemd en passen bij uw corporate business.
In de praktijk zien we echter dat er vaak nog wel het een en ander mis is. De balie is het visitekaartje van uw onderneming en verteld in een paar seconden iets in grote lijnen over u als ondernemer. Voor onze klanten hebben we een aantal receptiebalies in ons assortiment opgenomen die een strak, modern en stijlvol uiterlijk hebben en zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen.

Receptiebalie Simplyreceptiebalie enterpriseReceptiebalie NowReceptiebalie EnterReceptiebalie Ziggireceptiebalie LibraReceptiebalie Come InLounge meubelen

Een Entree of ontvangstruimte is helaas vaak gedateerd. De receptiebalie is vaak de eerste indruk van uw bedrijf. Een mooie receptiebalie zorgt voor de juiste uitstraling en geeft uw entreeruimte een zakelijke en professionele uitstraling. Door het plaatsen van een receptiebalie weten uw klanten en/of bezoekers direct waar ze moeten zijn. Het is belangrijk dat er ook achter de balie voldoende werkruimte is voor een receptioniste en om een telefooncentra, computer en eventueel een printer te plaatsen. Daarnaast is het handig om opbergruimte te hebben om kantoorbenodigdheden, reclamemateriaal enzovoort in op te bergen.

Onze balies zijn leverbaar in verschillende afmetingen, en uitvoeringen en kleurmogelijk-heden. Zo hebben we grote ontvangstbalies, kleine balies voor bijvoorbeeld een reisbureau, een dokterspraktijk of tandartspraktijk. Ook organische vormen zoals half ronde balies. Ontvangstbalies met een glazen afwerking. De meeste balies zijn modulair uit te breiden en aan te passen voor bijvoorbeeld minder valide(n).  Voor elke bedrijfsruimte hebben we een passende balieoplossing. De receptiebalies zijn verkrijgbaar in de veel verschillende kleuren volgende kleuren: licht eiken, donker eiken, robson eiken, wit en hoogglans met trendy kleuren zoals groen, oranje paars en geel. Daarnaast hebben we een aantal balies die te leveren zijn met glazen elementen. ook zijn onze receptie en ontvangstbalies heel goed bruikbaar als toonbank in een winkel of reisbureau. Met elk budget hebben we een passende oplossing. Vaak worden balies ook wel door een interieurbouwer gemaakt dat heeft voordelen maar ook nadelen. Vaak duurt het lang voordat de balie vanuit een ontwerpfase uiteindelijk bij u in uw bedrijfspand komt te staan terwijl ons assortiment zo is opgebouwd dat we een aantal standaard varianten uit voorraad kunnen leveren of een maximale levertijd hebben van een week of 4. Onze receptiebalies zijn gemaakt voor intensief en langdurig gebruik. Het design kan een melamine houtlook hebben maar ook een unikleur hoogglans. Dit materiaal is krasvast, anti spiegelend en is heel gemakkelijk schoon te maken.
 

Op dit moment bestaat ons assortiment uit ruim 8 volledige receptiebalie programma’s. Binnen elk programma zijn uitgebreide mogelijkheden en maatvoeringen mogelijk. Eigenlijk te veel om te laten zien in een Webwinkel. Dus als u niet de receptiebalie gevonden waarnaar u op zoek bent neem dan gerust contact met ons op om uw wensen kenbaar te maken. Natuurlijk kunt u ook een afspraak om de vele mogelijkheden die onze ontvangstbalies hebben verder te bespreken.

Maatwerk receptiebalies

Een maatwerk receptiebalie is een andere manier om tot een efficiente inrichting van de receptie en ontvangstruimte te komen. Binnen ons grote assortiment is het namelijk mogelijk de balie aan te passen en af te stemmen op de beschikbare kantoorruimte als zowel de gebruikers.Het komt regelmatig voor dat wij op locatie onze klant adviseren over de mogelijkheden buiten de standaardoplossingen van de modulaire receptiebalies. Wat op dit moment er in opkomst is zijn de balie oplossingen met elektrische zit sta bureaus of verstelbare bureaus met slingerverstelling. We weten allemaal dat langdurig zitten niet gezond is en dat we zuinig moeten zijn op ons lichaam. Vele klanten hebben al gekozen voor onze hulp en expertise en hebben een representatieve receptieruimte met ons kunnen inrichten.

Zie bijgaand enkele foto's van recente projecten waarin we vanuit een standaard balie in vaste hoogte op basis van de klantwensen een nieuwe situatie hebben gecreerd met elektrisch verstelbare werkplek(ken) met optimale instelbaarheid voor de gebruikers. 

Maatwerk receptiebalie SimplyMaatwerk receptiebalie

Combineer uw receptiebalie met aanvullend meubilair en en maak hiermee uw ontvangstruimte helemaal compleet

De receptiebalie is heel goed te combineren met onze mooie salontafels en of bijzettafels. Ook is het ontvangst zitmeubilair aan uw wensen aan te passen te passen aan de receptiebalie door dezelfde lijn te gebruiken en door de kleuren van deze meubelen op elkaar af te stemmen. Wat vandaag de dag hot is is dat we steeds vaker een representatieve statafel met een leuke design barkruk in de ontvangst ruimte zien verschijnen. Ook kiezen onze klant vaak voor een andere variant in de vorm van een treinbank met een mooie elegante kolompoottafel. Een volledig melamine kasten programma met draaideurkasten open kasten en of schuifdeurkasten in veel kleurmogelijkheden behoren ook tot de mogelijkheden om het plaats totaal te maken. De receptieruimte mag gezien worden en zo laat u de klanten en bezoekers zien waar de organisatie voor staat. Sfeer is een gevoel dat vraagt om een passende uitstraling en die moet ons inziens passen bij u als klant. Het goed inrichten van de ontvangstruimte vraagt om creativiteit en inzicht. Onze interieuradviseurs weten de ontvangstruimte in een mum van tijd om te toveren in een speelse, sfeervolle en eigentijdse receptie en ontvangst ruimte die uw organisatie vertegenwoordigt. Het is makkelijker gezegd dan gedaan. Ook u wilt tevreden klanten, kies daarom een design receptiebalie die de gelijk is aan uw missie en de visie van uw bedrijf met andere woorden het gaat hier om uitstraling. De interieuradviseurs van Mijnkantoormeubelen adviseren u graag verder bij het maken binnen de uitgebreide mogelijkheden in ons design assortiment. Naast de uitstraling van uw bedrijfsruimte en entreebalie, ook kunnen wij met u meedenken over de juiste plek en afmetingen van de receptiebalie.

Hulp nodig?
Geheel vrijblijvend komen we bij u langs om uw inrichtingsproblematieken samen met u te bespreken. De receptiebalie is natuurlijk het eerste uitgangspunt maar met een gedegen interieuradvies komen we dan bij u terug met een tekening en passende offerte op maat.

Hoe het ook anders kan en eigenlijk ook moet!

De medewerker achter de receptiebalie is vaak van alle markten thuis en verricht naast zijn/haar functie als gastheer of gastvrouw / telefonist(e) veel administratieve werkzaamheden die eigenlijk vragen om een werkplek die goed is in te stellen op de juiste werkhoogte. In de praktijk blijkt dat de receptiebalie dan een vaste hoogte heeft en niet verstelbaar is. Andere werkzaamheden vragen om een andere werkhouding en deze worden vaak vergeten. Zoals we eigenlijk allemaal wel weten is afwisseling in werkhouding van essentieel belang voor onze gezondheid en komen deze facetten uitgebreid aan bod wanneer we u mogen ondersteunen. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan het intregeren van een electrische zit/sta tafel. Ook komt het voor dat een bestaande receptiebalie met enkele aanpassing weer een aantal jaren meekan. Het goed luisteren naar degene die achter de balie werkt is hierin van groot belang. Gelukkig hebben we hier veel ervaring en kennis verzameld die we graag met u willen delen.

Wij zijn er klaar voor!

┬ę 2009 - 2022 Mijnkantoormeubelen de nr 1 vakspecialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel