Sorteer op
 • Klaptafel verrijdbaar PF serie vaste hoogte 74 cm
  Klaptafel verrijdbaar PF serie vaste hoogte 74 cm
  € 325,00
 • Verrijdbare klaptafel Claro
  Verrijdbare klaptafel Claro
  € 189,00
 • Klaptafel Nora
  Klaptafel Nora
  € 119,00
 • Verrijdbare klaptafel Move
  Verrijdbare klaptafel Move
  € 195,00
 • Nieuw

  Statafel Favoriet Hoog Ø 85 cm, wit frame
  Statafel Favoriet Hoog Ø 85 cm, wit frame
  € 64,00
 • Nieuw

  Statafel Expo Hoog Ø 85 cm, wit frame
  Statafel Expo Hoog Ø 85 cm, wit frame
  € 73,00
 • Nieuw

  Statafel Mega 60 x 160 cm
  Statafel Mega 60 x 160 cm
  € 153,00
 • Frontpaneel tbv Klaptafel verrijdbaar PF serie
  Frontpaneel tbv Klaptafel verrijdbaar PF serie
  € 72,00

Klaptafels

Klaptafels zijn flexibel inzetbaar in vergaderruimtes en leslokalen.  Het is ook een ideale oplossing wanneer er tijdelijke werkruimtes nodig zijn die kunnen met onze klaptafels multifunctioneel worden ingericht! Denk hierbij aan een leslokaal welke tevens gebruikt kan worden als een vergaderruimte of een kantine waar een borrel voor een groot gezelschap plaats gaat vinden. Het is handig om in deze gevallen snel en met zo min mogelijk inspanning een ruimte te kunnen omturnen in de gewenste ruimte met tafels en stoelen. Ook onze klapstoelen zorgen voor deze functionaliteit. Vaak is het belangrijk dat het meubilair net zo flexibel is als de ruimte en de mensen zelf. Tevens zijn de klaptafels verkrijgbaar in een opklapbare en verrijdbare versie en zijn daardoor flexibele en compact op te bergen zodat ze wanneer je ze tijdelijk niet nodig hebt compact op te bergen.

Design passend voor elke werkplek

Een voorbeeld is onze nieuwe klaptafel Claro deze versie van onze klap tafels zijn bij Mijnkantoormeubelen uit voorraad te leveren. Het is een eigentijds model voor elke situatie. De klaptafels zijn ideaal voor plekken waar het meubilair tegen een stootje moet kunnen en zijn eenvoudig in te klappen tot een minimale dikte. Het design en het gebruikers gemak is strak en eenvoudig? De CLARO verrijdbare klaptafel is de perfecte keuze: door de wielen rolt de tafel eenvoudig van de ene plek naar de andere plek en de ronde poot geeft de tafel een bijzonder mooie uitstraling.

Afmetingen :

Onze tafels zijn in verschillende kleurcombinatie en afmetingen te leveren.

Tevens is ons assortiment kantine stoelen ook zeker de moeite van het bekijken waard.

Levering en montage.

Gratis levering en montage van uw kantinemeubelen

Al ons kantinemeubilair wordt indien voorradig binnen 5 tot 15 werkdagen geleverd. Naast een snelle levering worden alle kantinemeubelen netjes door onze ervaren monteurs op de juiste plek geplaatst en indien nodig gratis gemonteerd. Projectmatig kan van deze levertijd worden afgeweken. Na afloop van de montage worden door onze monteurs alle verpakkingsmaterialen weer mee retour genomen zodat deze op een milieuvriendelijke wijzen kan worden verwerkt. Daarna kunt u direct gebruik maken van uw nieuwe aanwinst.

Voor al uw kantinemeubelen en of bedrijfsmeubelen bent u bij Mijnkantoormeubelen op een vertrouwd adres.

 

 

© 2009 - 2021 Mijnkantoormeubelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel