Garderobes

garderobekasten kledingopbergerKapstokken voor elk budgetgarderobe systeem

In ons assortiment maken we binnen de rubriek Garderobes onderscheid in Garderobes, Wandkapstokken, staande kapstokken en verrijdbare garderobes.
Er is dus een ruime keuze binnen ons leveringsprogramma. Of het nu is om een personeels en omkleedruimte van een ziekenhuis, brandweer of politiekazerne in te richten of een wachtruimte bij de huisarts, tandarts  of een gewone kantoorruimte we hebben het. Staat het er niet bij dan kunt u uw specifieke vraag altijd bij onze klantenservice neer leggen.  De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt.

Zo worden onder garderobekasten steeds vaker ingezet in kantoortuinen waar de medewerkers geen standaard werkplek meer hebben. Het ladeblok verdwijnt min of meer van het toneel en een vakkenkast krijgt een prominentere plek in het kantoorlandschap. 

Heeft u ruimte te kort, en wilt u uw jas of bedrijfskleding opbergen? Dan is het best handig om een garderobekast te kopen. 
De Z- garderobekasten kunnen dan uitkomst bieden ! U heeft de mogelijkheid om in beperkte ruimten extra opbergmogelijkheden voor uw medewerkers te creëren. Door de speciale indeling beschikt elke gebruiker over een volwaardige hang/leg garderobe afdeling.

KENMERKEN
Volledig gelaste stalen constructie;
Afgewerkt met een krasvaste poedercoating;
Standaard is de garderobekast uitgevoerd met unieke cilindersloten met elk 2 sleutels, tevens kunt u kiezen voor een valvergrendeling;
Dubbel zoveel ophangcapaciteit voor lange kledingstukken bij beperkte ruimte;
De deuren zijn naar elkaar toeslaand,voorzien van een omegaprofiel voor extra stabiliteit;
De deuren zijn voorzien van een RVS veerscharnier, en kunnen 110 graden worden geopend;
De deuren zijn voorzien van stootdoppen wat zorgt voor een gedempte sluiting;
De deuren zijn voorzien van een gestanst nummerhouder;
De achterzijde van de kast is standaard voorzien van perforatie waardoor een prima ventilatie gewaarborgd is;
De kasten zijn eenvoudig te reinigen dankzij de vlakke bodem;
Standaard zijn de kasten voorzien van koppelgaten.

Vakkenkasten

De vakkenkasten zijn leverbaar in verschillende afmetingen en kleuren. Natuurlijk hebben we een aantal in standaardkleuren in voorraad. Maar in theorie kunt u kiezen uit elke RAL kleur. Ook zijn er oplossingen waarbij de kasten uit melamine zijn vervaardigd in plaats van uit metaal. Kortom bij Mijnkantoormeubelen kunt u naast onze garderobes ook terecht voor een goed advies op maat en als dat wenselijk is komen we ook bij u op locatie.

 

© 2009 - 2023 Mijnkantoormeubelen de nr 1 vakspecialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel