Sorteer op

Ladeblokken verrijdbaar

Ladeblokken zijn leverbaar in talloze uitvoeringen, afmetingen, kleuren en materialen. Zo zijn er verrijdbare ladenblokken op wielen of een ladeblok op vaste bureauhoogte maar ook andere innovatieve oplossingen zoals een apothekerskast of persoonlijke lade. Onze ladeblokken zijn leverbaar met of zonder materiaallade voor het opbergen van pennen en klein kantoormateriaal zoals paperclips nietjes en dergelijke. Tevens zijn er ladeblokken met een diepte van 60cm en 80cm.

Ook is er een variatie in het aantal uittrekbare laden. Een uitvoering met twee laden, drie laden of vier laden afhankelijk van de uitvoering. Een hangmappenlade behoort ook tot de mogelijkheden. Hierbij kan het van belang zijn dat de hangmappenlade volledig uittrekbaar moet zijn wilt u ook op een eenvoudige manier bij de achterste hangmap kunnen komen.

Ladenblokken op bureauhoogte

De ladenblokken op bureauhoogte bieden net iets meer opbergruimte en zijn ook leverbaar in een groot scala aan kleuren. Ze kunnen worden uitgevoerd in staal met een melaminie topblad of in een volledig melamine uitvoering. Door de vele mogelijkheden en kleuren houden wij deze beperkt voorradig omdat doorgaans de meest klanten er voor kiezen om een verrijdbaar ladenblok aan te schaffen. Wat nieuw is en sinds kort haar intrede heeft gedaan is de zogenaamde Apothekerskast ter vervanging van een ladeblok. Groot voordeel hierbij is dat u de kast kunt uittrekken en in 1 keer een overzicht heeft wat u in de kast heeft staan. Bij de hoogte uitvoering van deze apothekerskast kunt hem ook heel goed gebruiken als afscheiding tussen twee werkplekken. zo creert u rust in de kantoortuin.

Topblad

In ons assortiment kun je ook kiezen voor een optioneel topblad in melamine op de bovenkant van het rolblok. Hierdoor kunt u de kleur mooi afstemmen op de kleur van het bureau. Standaard zijn de metalen rolblokken voorzien van een stalen top. Het kan heel erg mooi zijn om er een melamine topblad op te leggen in de kleur van het bureaublad. De mogelijkheden met een melamine (houtprint of uni kleur) zijn ook legio te noemen en hebben we in verschillende kleuren uit voorraad leverbaar. Zo kunt u ook uw eigen ladenblok persoonlijk maken door zelf de kleuren te bepalen van het front, het topblad en de ombouw van het ladeblok.


Ladeblok hout

Een ladeblok hout zijn er in vele kleuren en maten hoogte en breedte. Het melamine spaanplaat is leverbaar in verschillende Uni kleuren en verschillende houtprints. Zo kun je in melamine een ladeblok zwart bestellen maar ook een ladeblok wit. Zo kunt u de ombouw van het ladeblokken een andere kleur geven dan de top en of de ladefronten zo geeft een houtprint uw kantoor een warmere uitstraling

Ook hebben we in ons ruime assortiment bureaus, zit- staoplossingen, goede ergonomische bureaustoelen, zitstakrukken, schuifdeurkasten en roldeurkasten. Zo kunt u de hele kantoorruimte volledig inrichten en een optimale werksfeer creëren, waarin iedereen prettig zal kunnen werken.

Ladeblok metaal

Natuurlijk hebben we ook een ladeblok metaal. Deze zijn volledig vervaardigd van metaal en zijn leverbaar in een uitvoering met 2 of 3 ladeblok lades. Zo hebben de ladeblokken een losse pennenlade. Er is ook een luxere versie leverbaar met een aparte uittrekbare materiaallade waar je ruimte in hebt om je pennen en andere kleine kantoorartikelen in kunt opbergen. 

Apothekerskast

De apothekerskast doet ook zijn intrede in het kantoorlandschap. Ideaal om de ruimte tussen 2 werkplekken af te scheiden waardoor meer privacy ontstaat voor de medewerker. mogelijkheid om een uittrekframe voor hangmappen te monteren opbergen van orders of mappen en bovenin een pennenbak.

Persoonlijke Lade (appellade)

Wanneer je niet veel opbergruimte nodig heb en voldoende hebt aan een pen, nietmachine perferator en andere kleine kantoorbenodigdheden dan is de persoonlijke lade ideaal. Hij neemt maar weinig ruimte onder het bureau in en is makkelijk te monteren. Ook bij de flexwerkers of thuiswerkplek is de persoonlijke lade een graag geziene oplossing.


Ladeblok met slot

Alle ladenblok worden geleverd met een afsluitsysteem door middel van een slot met 2 sleutels. Zo heeft u altijd een reserve sleutel mocht u een van de sleutels kwijt raken. 

Ladeblok op wielen

Een ladeblok op wielen is wel zo handig zeker als u onder het bureau wilt schoonmaken of wat extra beenruimte nodig heeft.

Ook wanneer u het kantoor een industriele look wilt geven dan is een ladeblok op wielen geen overbodige luxe. Het ladeblok zwart zou heel goed in het nieuwe interieur kunnen worden gebruikt zeker als het om een ladeblok metaal gaat met 2 of 3 lades.

© 2009 - 2023 Mijnkantoormeubelen de nr 1 vakspecialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel