Kasten

archiefrekken betaalbarekasten hout budgetveiligheidskast chemicalienkaststalen tweedeurs kastenkasten melamine betaalbare tweedeurskastenkledingkast betaalbare staalkastinrichting flextore efficient je kast inrichtendocumenten kluizenLadeblokken op wielen bureauhoge ladeblokLadekasten tekeningen opbergennice price office houten kastenordnerzuilen betaalbareroldeurkasten goedkopenice price office roldeurkast staalschuifdeurkast betaalbaretijdschrijftenkast lectuurkastVitrinekasten


Het opbergen van belangrijke spullen zoals ordners dossiers tekening, kleding voorraad van artikelen. vraagt om specifieke Kasten en aanverwante oplossingen. Wanneer u veel dossiers moet opbergen kan het zijn dat U ook door de bomen het bos niet meer ziet en bent u toe aan efficiënt opbergen van uw papiermassa? Dan is het raadzaam eens een kijkje te nemen in ons ruime assortiment aan kantoormeubelen en Kasten voor uw kantoor.De Opbergmogelijkheden in ons assortiment zijn voor kantoor: 
garderobe kasten en Roldeurkasten, jaloeziedeurkasten, folderkasten, vakkenkasten, garderobekasten, ladenkasten, archiefstellingen. vitrinekasten, akoestische schuifdeurkasten, verrijdbare en ladenblokken op bureauhoogte, ordnerzuilen voor de opberging van orders een aanbeveling als u uw kantoor opgeruimd wilt houden en vloeroppervlakte wilt besparen.

Ook voor het opbergen van gereedschap in uw werkplaats, zoals zwaarlastkasten, werkbanken en chemicaliënkasten hebben wij bij Mijnkantoormeubelen.nl altijd wel een oplossing in ons assortiment.

Wanneer u een van bovenstaande kasten efficiënt wilt inrichten en veel losse papieren, brochures en formulieren gebruikt is ons Flextore kasteninrichtingssysteem een heel veel verkochte oplossing. Dit opbergsysteem heeft bestaat uit open en gesloten laden in verschillende hoogte en stelt u in staat een en ander efficient op te bergen en u behoudt hierdoor het overzicht zodat u op tijd de voorraad kunt aanvullen.Akoestische Schuifdeurkasten en panelen

Steeds vaker komt het voor dat door het achterwege blijven van een systeemplafond er een hinderlijke geluidsoverlast ontstaat in het kantoor of bedrijsfruimte. Met akoestische schuifdeurkasten en akoestische panelen aan de wand, aan het plafond en of aan de achterzijde van een kast kunnen we de geluidsoverlast helpen terug te dringen waardoor we het geluid weten terug te dringen. Ook het plaatsen van tussenwanden bij bureauwerkplekken is uit de praktijk een goed hulpmiddel.

Vraag altijd bij twijfel het advies van één van onze experts. We zijn u graag van dienst om uw probleem te helpen op lossen.

© 2009 - 2021 Mijnkantoormeubelen de nr 1 vakspecialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel