Stoelen

Zitten op stoelen dat is wat heel veel mensen dagelijks doen. Velen van ons doen dit elke dag voor meerdere uren. en dat hun hele werkzame leven lang. Langdurig zitten is echter niet heel goed voor onze gezondheid. Om gezond te blijven is afwisseling in de werkhouding zeer aan te bevelen. Een avondje op een kantinestoel of eetkamer stoel laat het ons al weten. pijn in ons zitvlak! Rugklachten, Nek- en schouderklachten. Iedereen kent wel iemand die er problemen mee heeft of heeft gehad. Een goede werkhouding is hierbij onontbeerlijk. Waar moet je op letten bij het aanschaffen van een goede ergonomische werkstoel? Maar wat misschien nog wel belangrijker is te weten hoe je de stoel zo kunt instellen dat de kantoorstoel je tijdens je werkzaamheden optimaal blijft ondersteunen. Met een goede stoel alleen ben je er nog niet alles valt of staat met het op de juiste manier gebruikt en instellen van de bureaustoel. Wilt u hier advies bij hebben ? Bij de aflevering van onze bureautoelen en werkstoelen ontvangt u een gratis zitinstructie. Natuurlijk zijn er ook eisen aan het bureau waar je rekening mee moet houden. Bij de zitinstructie kunnen we ook direct naar de werkhoogte van de werkplek kijken. Zo komen we te weten wat voor de medewerker de beste hoogte is van het werkblad. Dat is namelijk voor elke persoon weer anders.

Alles voor de inrichting van uw kantoor en thuis vindt u bij Mijnkantoormeubelen.nl

Met name Bureaustoelen, NPR1813, NEN1812, EN1335, Normstoelen, ergonomische bureaustoelen, kantoorstoelen, werkplekstoelen, kantinestoelen maar zeker ook de Directiestoelen in een zeer gunstig prijssigment niet te vergeten. Over ergonomie gesproken de swopper en zadelkrukken mogen ook niet ontbreken. 
Een compleet assortiment en een ruime keuze in elk budget.

Indien u meer informatie over de artikelen wilt ontvangen neemt u dan contact op met onze verkoop binnendienst of stuur een email naar info@mijnkantoormeubelen.nl. We helpen u graag verder.

 

 

┬ę 2009 - 2023 Mijnkantoormeubelen de nr 1 vakspecialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel