Sorteer op

Bureaus in alle soorten, maten en kleuren

In ons bureaus overzicht treft u heel veel mogelijkheden  om binnen de collectie het bureau te vinden van uw keuze. Heel veel verschillende onderstellen bladkleuren en afmetingen zijn mogelijk. Bent u op zoek naar een speciale maatvoering ook voor maatwerk bent u bij ons op het juiste adres. Ons assortiment biedt u de oplossing uw kantoor thuis of op het werk volledig en efficiënt in te richten. Naast onze bureaucollectie hebben wij ook bureaustoelen verrijdbare ladeblokken en diverse kasten in het programma.. Wanneer u op zoek bent naar een goede ergonomische werkplek dan is een bureau met slinger of elektrisch verstelbaar zeker de moeite waard eens te bekijken. Ook voor een mooie receptiebalie bent u bij ons aan het juiste adres. Genoeg om te kijken en inspiratie op te doen. Mocht u bij het inrichten van de ruimte ons advies nodig hebben? We helpen u graag verder. Neem gerust contact met ons

Naast het stijlvolle Doq programma zijn er natuurlijk ook andere bureaulijnen beschikbaar waaronder de volledige kantoormeubelen programma`s ToroNOW,  Pinta en Casa  van Van Dooren Kantoormeubelen, uit 's'Hertogenbosch. Daarnaast leveren wij alle producten van de Actiu uit Spanje, Nice Price Office uit Nederland en  MDD uit Polen en Orange Office uit Best, kwaliteitverhouding die de concurentie in dit prijssigment zomaar buitenspel kan zetten. .Een volwaardige lijn die aan alle huidige eisen voldoet en waarmee we snel en voordelig uw complete kantoor kunnen inrichten met prima kantoormeubelen. Wij hebben een aantal bladen en frames in een aantal kleuren standaard op voorraad  Andere bladkleuren of het op maat laten maken van bureaubladen zijn ook mogelijk op aanvraag. Natuurlijk hebben wij ook elektrische zit/statafels en indien uw budget dat niet toelaat hebben we ook een goedkopere slingeroplossing.

Afwisseling in werkhouding is vandaag de dag essentieel in een maatschappij waarin we dagelijks op kantoor het grootste deel van de dag in een stoel zitten waardoor er veel mensen zijn die door een verkeerde werkhouding rugklachten schouderklachten en nekklachten krijgen en niet te vergeten de nog onderschatte klachten van RSI problematieken (muisarm) of anders gezegd het lumbaal tunnelsyndroom Dit zijn vervelende klachten die serieus om een oplossing vragen. Raadpleeg altijd uw huisarts in deze gevallen zij zullen u doorverwijzen naar de juiste specialist op dit gebied. Natuurlijk is het ook raadzaam heel goed naar uw werkpleksituatie te kijken. Op dat gebied is Mijnkantoormeubelen en zijn de Medewerkers van de Werkplekspecialist de aangewezen persoon u hierbij te helpen en te adviseren. 

Mocht u vragen hebben en meer informatie wensenlaat het ons dan weten want voorkomen is nog altijd beter dan genezen.of beter laat dan nooit. Welke voor u van toepassing is laten we nog even in het midden. Denk om uw Gezondheid deze is helaas niet te koop!
bel ons op of stuur een email naar info@mijnkantoormeubelen.nl.

op via de mail of via onze klantenservice.

© 2009 - 2023 Mijnkantoormeubelen de nr 1 vakspecialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel