Sorteer op

Directiebureau Mito

De Directielijn Mito is speciaal ontworpen voor de hedendaagse manager die naast een mooie design werkplek ook kijkt naar functionaliteit en efficienty binnen zijn of haar directiekamer. De directiebureaus zijn leverbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen daarnaast biedt het directiebureau Mito programma een oplossing voor vergaderen en heeft het een mooie kastenlijn die uitstekend past in de directiekamer. Wat vrijwel uniek te noemen is een electrisch verstelbare uitvoering van deze directielijn.
gekoppeld aan een werkplek met een zijkast voor het opbergen van dossiers, ordners en cpu. De directiekamer is leverbaar in 2 kleuren: licht esdoorn en donker esdoorn. de zijwangen van het bureau zijn te leveren in hoogglans wit of hoogglans zwart. Het directie bureau is ook uit te breiden met een mooie dressoirkast, hoge of lage kastenwand en een verrijdbaar ladeblok.
Optioneel is er in de zijkast een mogelijkheid voor een mediabox. Heeft u specifieke vragen neem dan gerust contact met ons op. De levertijd van deze kamer is 3 a 4 weken.

© 2009 - 2021 Mijnkantoormeubelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel