Sorteer op

Receptiebalie Simply

De receptiebalie is vaak een ondergeschoven item echter het is het eerste wat een klant of relatie zit wanneer hij of zij uw bedrijfspand binnenkomt. Het is het visitekaartje van de onderneming en verteld in een paar seconden iets in grote lijnen over u als ondernemer. Voor onze klanten hebben we een aantal receptie ontvangstbalies in ons assortiment opgenomen die een strak en stijlvol uiterlijk hebben en zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen. Een balie is vaak de eerste indruk van uw bedrijf. Een mooie ontvangstbalie zorgt voor de juiste uitstraling en geeft uw entreeruimte een zakelijke en professionele uitstraling. Door het plaatsen van een receptiebalie weten uw klanten en/of bezoekers direct waar ze moeten zijn. Het is belangrijk dat er ook achter de balie voldoende werkruimte is voor een receptioniste en om een telefooncentra, computer en eventueel een printer te plaatsen. Daarnaast is het handig om opbergruimte te hebben om kantoorbenodigdheden, reclamemateriaal enzovoort op te bergen. Onze balies zijn leverbaar in verschillende afmetingen,en uitvoeringen en kleurmogelijkheden. Zo hebben we grote ontvangsbalies, kleine balies voor bijvoorbeeld een reisbureau,dokertspraktijk of tandartspraktijk. Ook organische vormen zoals half ronde balies. Ontvangstbalies met een glazen afwerking. De meeste balies zijn modulair uit te breiden en aan te passen voor bijvoorbeeld minder valide(n).  Voor elke bedrijfsruimte hebben we een passende balieoplossing. De receptiebalies zijn verkrijgbaar in de veel verschillende kleuren volgende kleuren: licht eiken, donker eiken, robson eiken, wit en hoogglans met trendykleuren zoals groen, oranje paars en geel. Daarnaast hebben we een aantal balies die te leveren zijn met glazen elementen. ook zijn onze receptie en ontvangsbalies heel goed bruikbaar als toonbank in een winkel of reisbureau. Met elk budget hebben we een passende oplossing. Vaak worden balies ook wel door een interieurbouwer gemaakt dat heeft voordelen maar ook nadelen. Vaak duurt het lang voordat de balie vanuit een ontwerpfasie uiteindelijk bij u in uw bedrijfspand komt te staan terwijl ons assortiment zo is opgebouwd dat we een aantal standaard varianten uit voorraad kunnen leveren of een maximale levertijd hebben van een week of 4. Onze entreebalies zijn gemaakt voor intensief en langdurig gebruik. Het design kan een melamine houtlook hebben maar ook een unikleur hoogglans. Dit materiaal is krasvast, anti spiegelend en is gemakkelijk schoon te maken.
Heeft u speciale wensen omtrendt de ruimte en wilt u advies bij het inrichten van uw receptieruimte neem dan even contact met ons op. We komen geheel vrijblijvend bij u langs om u verder te adviseren.

De Simply Design ontvangst en receptie balie is een strakke betaalbare oplossing om met weinig budget toch een representatieve ontvangstruimte in te richten. Het Simply programma is zeer uitgebreid en heeft vele oplossingen en modellen en kleuren.

Eindeloos kleurcombinatie maken!

Het front van de receptiebalie is net als de zijpanelen het bureaublad en de top van het baliedeel leverbaar in 12 verschillende kleuren. Je kunt dan ook naar hartelust combineren en zo je eigen balie configureren. Een aantal balies zijn voorzien van een balieopzet en of een hoekpaneel. Deze zijn uitgevoerd in een hoogglas HPL en leverbaar in wit antraciet en zwart.

De standaardkleuren zijn : Wit, zwart, wengé, natuur eiken, napoli eiken, havanna noten, berken, beuken, grijs eiken, antraciet, bruin noten en aluminium grijs.

© 2009 - 2023 Mijnkantoormeubelen de nr 1 vakspecialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel