Vergadertafels ruim assortimentRuim assortiment Kantine stoelenBartafel Hoge tafel StatafelKantine tafelsKolompoottafelTerrastafelsTrein bankenBijzettafels en SalontafelsKlaptafels

Kantine meubelen

Kantine meubelen kopen bij Mijnkantoormeubelen.

De kantine meubelen zijn in deze moderne tijd geen ondergeschoven kindje meer waar je even snel je boterham op eet of een kop koffie drinkt. De bedrijfskantine of ook wel bedrijfsrestaurant genoemd is een serieuze plek waar mensen en collega’s elkaar ontmoeten plezier maken even bijkletsen en een broodje of boterham kunnen nuttigen. Het is ook een plek om even los te komen van de dagelijkse werkzaamheden in een andere omgeving dan de standaard kantoor- of werkomgeving. Bij Mijnkantoormeubelen zijn we ons er van bewust dat het een representatieve ruimte moet zijn om je vingers bij af te likken. Dagelijks adviseren we onze klanten bij het aankleden van hun bedrijfsruimten. Een goed kleuradvies is daar van essentieel belang.

Ons Kantine Assortiment

Ons brede kantine assortiment bevat naast kantinetafels, kantinestoelen, kunststof designstoelen en tafels voor binnen en buitengebruik, treinbanken, kolompoottafels, klaptafels, statafels, bartafels barkrukken en verlichting. We denken graag met u mee in oplossingen en zien uw vraagstelling als een uitdaging met als doel een optimaal resultaat neer te zetten. Binnen elk budget kunt ons voor uw bedrijfskantine meubelen bestellen. Door toepassing van frisse kleuren krijgt het restaurant een frisse en eigentijdse uitstraling. Wilt u een industriële look of meer de uitstraling van een bruin café dan bent u ook bij ons aan het juiste adres. Het assortiment in onze webwinkel geeft echter een klein afspiegeling van wat er allemaal te koop is. Een afspraak met een van onze adviseurs is indien nodig zo gemaakt om uw wensen te inventariseren en kost u niets extra’s.

Mijnkantoormeubelen ontzorgt alles!

Doordat wij een voortdurende focus op een optimale prijs-/kwaliteit verhouding hebben, de vraag (probleemstelling) van onze klant centraal stellen en de efficiency en flexibiliteit van onze organisatie en bedrijfsprocessen te waarborgen, heeft De Mijnkantoormeubelen zich geprofileerd als een zéér gewaardeerde plezierige en veelzijdige partner voor grote en kleine opdrachtgevers. Wanneer het nu gaat om het leveren van een compleet nieuwe bedrijfskantine, kantoorinterieur,  het ontzorgen van uw onderhoudsvraagstukken of het ontwerpen en realiseren van uw eventuele verbouwing-  en of renovatieplannen; Mijnkantoormeubelen staat voor u klaar om u volledig te ontzorgen en een creatief, inspirerend, maatwerk eindconcept te leveren binnen een realistische doorlooptijd en tegen scherpe prijzen.

Gratis levering en montage van uw kantinemeubelen

Al ons kantinemeubilair wordt indien voorradig binnen 5 tot 15 werkdagen geleverd. Naast een snelle levering worden alle kantinemeubelen netjes door onze ervaren monteurs op de juiste plek geplaatst en indien nodig gemonteerd. Projectmatig kan van deze levertijd worden afgeweken.
Na afloop van de montage worden door onze monteurs alle verpakkingsmaterialen weer mee retour genomen zodat deze op een milieuvriendelijke wijzen kan worden verwerkt. Daarna kunt u direct gebruik maken van uw nieuwe kantinemeubelen en of bedrijfsmeubelen.

 

 

© 2009 - 2023 Mijnkantoormeubelen de nr 1 vakspecialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel