Sorteer op

Akoestische Schuifdeurkasten 

De akoestische schuifdeurkast is een veel gevraagde kast bij onze klanten die een nieuwe uitstraling willen in hun kantoor en veel waarde hechten aan een stille en rustige werkomgeving. Doordat de schuifdeuren van deze kasten zijn voorzien van perforaties in de metalen deuren waarachter geluidsabsoberend panelen schuil gaan zorgen deze materialen er voor dat de omgeving aangenaam  klinkt.  De akoestische materialen worden van een stof voorzien die geleverd worden in een aantal standaard kleuren.Zo krijgt de kast en de omgeving een gezellige sfeer en biedt het inspratie voor de medewerkers..

Kenmerken akoestische schuifdeurkasten:
• Kast standaard voorzien van akoestische perforatie
• Kast naar eigen keuze in te delen met legborden of 
  uittrekframes
• Kast geheel van staal leverbaar in de kleur wit, aluminium
  en zwart
• Topblad optioneel leverbaar in hout decor

 

De schuifdeurkasten absorberen het omgevings-geluid door het fijnmazige perforatiepatroon in de schuifdeuren.

Ons assortiment kasten is natuurlijk niet beperkt tot een akoestische schuifdeurkast. Als het om akoestiek gaat zijn onze akoestische scheidingswanden en panelen zeker ook de moeite waard.  Zo zijn er ook andere inovatieve oplossingen in de markt om het geluid in de werkomgeving aanzienlijk terug te dringen. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld akoestische plantenbakken en vrijhangende plafond panelen. Meer informatie hierover is te vinden op de website van De Werkplekspecialist.

Draaideurkasten

Het gebruik van Draaideurkasten om uw archief op te bergen lijkt heel voorzichtig steeds minder te worden Door de toegenomen digitalisering zijn de verkopen van archiefkasten, roldeurkasten, schuifdeurkasten, tweedeurskasten draaideurkasten of apothekerskasten. Toch worden onze kasten nog best veel verkocht en gebruikt voor een "lopend archief". Het opbergen van een administratie/ boekhouding, contracten voorraad kantoorbenodigdheden, papier en o.a. hangmappen opbergsystemen.

We hebben daarom ook nog steeds een ruim assortiment in metalen kasten en melamine kasten die leverbaar zijn in een aantal standaard kleuren. De metalen kasten zoals roldeurkasten, schuifdeurkasten, ladenkasten, tekeningladekasten en brandwerende archiefkast, ook wel kluis genoemd zijn leverbaar in verschillende afmetingen, uitvoeringen en kleuren. Kijk ook eens voor naar onze metalen archiefrekken (magazijnrekken) deze zijn uitermate geschikt voor het opbergen van materialen die u niet vaak gebruikt en ook in opslagruimten meer dan eens worden ingezet door hun sterke stabiele kwaliteit. Zo heeft u er jaren geen omkijken meer naar en voor de prijs hoeft u het ook niet te laten. Deze archief of magazijnrekken zijn erg scherp geprijst , snel leverbaar en makkelijk zelf te monteren. Wilt u de montage liever uit besteden? Ook dat is natuurlijk mogelijk!
We maken graag voor u een prijs voor de montage van uw archiefrek.

Indien u meer informatie wilt ontvangen neemt u dan gerust contact op met onze verkoop binnendienst of stuur een email naar info@mijnkantoormeubelen.nl.

We helpen u graag verder.

 

© 2009 - 2023 Mijnkantoormeubelen de nr 1 vakspecialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel