bureaublad los

Los Bureaublad 

Voor een los bureaublad bent u bij Mijnkantoormeubelen aan het juiste adres. De vraag naar losse bureaubladen wordt in deze tijd steeds groter. Je kunt door je bureaublad te vervangen binnen afzienbare tijd je kantoorruimte weer een eigentijdse uitstraling geven. In ons assortiment vindt u ook losse werkbladen die u kunt gebruiken als buroblad voor uw werkplek, kantinetafel vergadertafel of een  topblad voor bijvoorbeeld een roldeurkast. Geef uw kantoor, kantine, of bedrijfsruimte weer een nieuwe uitstraling door uw bureaublad te vervangen. Onze bureaubladen zijn van 25 mm melamine spaanplaat met een kunstof PVC stootrand. De kosten blijven enigzins beperkt en u komt in een nieuwe werkomgeving die is afgestemd op de huidge kleurstellingen.

Bureaublad antracietBureaublad licht grijsBureaublad  witBureaublad donker beukenblad mahonieblad kersenblad zwitsers perenblad wilde perenblad ahornblad licht eikenblad bella noce chocoblad donker eikenblad eiken napoliblad havanna notenblad wengeblad notenblad molina essen zandblad molina essen grijsblad scandic wood witblad chateau-eiken licht grijsblad midden eikenblad delano eikenblad bruin eikenblad ril eieknblad haciendablad thermo pieblad Maron essen

Uit voorraad leverbaar 

Een aantal van onze standaar bureau bladen zijn snel uit voorraad leverbaar en maken deel uit van ons kern assortiment bureaubladen. De bureaubladen zijn per stuk verkrijgbaar in verschillende afmetingen 

Ons assortiment is snel leverbaar in de bladkleuren : Licht beuken, kersen, havanna noten, lichtgrijs, wilde peren, ahorn, natuur eiken halifax, betonlook Oxyd, wit midden eiken (robson), bruin eiken(logan),antraciet eiken en napoli eiken

Onze bureaubladen zijn van melamine spaanplaat en hebben een bladdikte van 25 mm , Rondom zijn de bureaubladen netjes afgewerkt met een 2mm pvc rand in de kleur van het gemelamineerde spaanplaat wat is afgewerkt met een uni of houten bladprint.

Bureaublad op maat

Een bureaublad op maat laten maken is geen probleem dat is altijd mogelijk. De levertijd hiervoor is standaard 4-6 weken echter door de Coronacrisis is de wachttijd voor maatwerk en voor de kleuren die u met levertijd kunt bestellen inmiddels opgelopen tot ongeveer 12 -14 weken.  Bij de standaardkleuren hebben we hier wel al een oplossing voor mits de aanpassingen aan het blad binnen de standaard bladen zijn op te lossen. De meerkosten van het op maat laten maken van een bureaublad  zijn 35,00 euro per zaagsnede. Levertijd is dan ongeveer binnen 10-15 werkdagen.

Standaard bladafmetingen:

Blad 60x80cm
Blad 120x60cm
Blad 80x80cm
Blad 120x80cm
Blad 140x80cm
Blad 160x80cm
Blad 180x80cm
Blad 200x80cm
Blad 200x100cm
Alphablad 180x100/80x45cm
Wingblad links/rechts 160x80/120x60cm
Wingblad links/rechts 180x80/120x60cm (levertijd 4 weken OO)

Vergaderblad ellipsvormig blad 220x110cm
Vergaderblad plat-ovaal 240x120cm
Vergaderblad Tonvormig 240 x 120 cm
Rond vergadertafelblad 80 cm
Rond vergadertafelblad 120 cm
Blad Halfrond 160x80cm
CAD hoekblad 120x120/80x80cm
Blad 160X160CM met levertijd

Topblad ladeblok  42,5x58,5cm
Topblad ladeblok 42,5 x 60 cm
Topblad ladeblok  60x42,5cm
Topblad Roldeurkast 120 x 43,5cm
Topblad Roldeurkast 120 x 43,5cm
Topblad Roldeurkast 120 x 45,5 cm
Topblad Roldeurkast 80 x 43,5cm
Topblad Roldeurkast 80,5 x 43,5cm

Topblad 160 x 45,5 x 2,5 cm
Topblad 200 x 48 x 2,5 cm

Aanbouwvergaderdruppelblad 120cm met zijde 80/60 cm (bestellen)
Trapeziumblad 160x80x80x80cm (bestellen)

Een aantal afmetingen zijn niet in alle kleuren snel leverbaar neemt u in geval van twijfel even contact met ons op.

Tevens zijn er natuurlijk een aantal  topbladen voor kasten of ladenblokken uit voorraad te leveren. De afmetingen hiervan zijn aangegeven bij de artikelen op kleur. 

Het vervangen van een oud of beschadigd bureaublad in een nieuw bureaublad geeft de werkplek een nieuwe en verfrissende uitstraling zo kunt u de werkplek in een handomdraai weer een eigentijdse look geven en blijft het kantoor een moderne uitstraling geven. De bladen zijn eenvoudig te plaatsen op elk onderstel. Natuurlijk is het ook mogelijk om binnen onze bureaulijnen een los onderstel te bestellen ook zonder bureaublad!. Heeft u vragen hierover neem dan even contact met ons op via onze mail  info@mijnkantoormeubelen.nl

Productie

De gemelamineerde spaanplaat bladen worden geproduceerd bij onze bladenfabrikant in Nederland deze zorgt dat wij wekelijks onze voorraden op peil houden waardoor wij zo'n 12 blad kleuren voor onze klanten op voorraad kunnen houden.
 

Specialie aandacht voor al onze bureaubladen

Maatwerk

Wanneer u speciale wensen heeft qua maatvoering of kleur dan is het zeker mogelijk het een en ander voor u op maat aan te leveren, Om een scherpe offerte te maken hebben we van u naast de afmetingen ook de kleur nodig. Het meest handige is dat u ons dan een email stuurt naar info@mijnkantoormeubelen.nl. Vervolgens maken we voor u een passende offerte op basis van de door u opgegevens maten en aantallen.

Nieuw interieur

Het veranderen van uw kantoorruimte kan nog wel eens qua kosten erg oplopen. Het is goed om te weten dat meubilair dat eigenlijk nog jaren mee kan weg te gooien je kunt de werkplek  ook nieuw leven inblazen door gewoon het onderstel goed schoon te maken en de oude tafels te voorzien van een nieuw buroblad. Zo krijgt het kantoor een nieuwe look en voelen de medewerkers zich weer happy in een andere en vernieuwede werk omgeving en heeft u de kosten voor deze metamorfose aardig weten te beheersen.

Montage

De montage voor het vervangen van uw bureaublad  kunt u makkelijk zelf doen echter wanneer het om grotere aantallen gaat kunt u ook altijd een beroep doen op onze montage service. Voor een geringe vergoeding worden de bladen dan vervangen en voeren we desgewenst de oude bladen voor u af. Zo heeft u er zelf geen omkijken naar.

  

© 2009 - 2022 Mijnkantoormeubelen de nr 1 vakspecialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel