Systeemwanden,  Flexibele Scheidingswanden en Plafondsystemen

 

Project hoge Systeemwanden van Glas / Flexibele Scheidingswanden en Plafondsystemen zijn er in verschillen typen en afmetingen en zijn ideaal voor het inrichten van kantooromgevingen. Door de modulaire opbouw van de systeemwanden zijn ze makkelijk toepasbaar, snel te vervangen en betaalbaar.

(VRAAG VANDAAG NOG OM EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE).

Wij als Mijnkantoormeubelen hebben al tientallen jaren uitstekende ervaringen met de special ontwikkelde systeemwand en systeemplafonds. Dit systeem is uitermate geschikt voor het inrichten van de meest uiteenlopende projecten. Onze systeemwanden zijn opgebouwd uit verschillende elementen, dit zijn verplaatsbare wanden waarmee vele combinaties en variaties mogelijk zijn op het gebied van gips en glas elementen, kozijnen, deuren en kleurcombinaties.
Flexibele wandsystemen zijn onze specialiteit. Of het nu is om kantoren te creëren of speciale ruimtes zoals magazijnen, spreekruimten of wc-units, de mogelijkheden zijn talrijk. De prijs/kwaliteitverhouding is goed en de afwerking van een hoog niveau.

Kort samengevat, bieden onze systeemwanden u de volgende voordelen:

systeemwand en flexibele scheidingswanden

* Variabele indeling van uw bedrijfsruimte
* Creatieve aankleding van de wanden
* De wanden zijn standaard voorzien van geluidsisolatie (eventuele geluidsisolatie boven het plafond kan ook verzorgd worden).
* Onze wanden zorgen voor thermische isolatie
* Onze wanden zijn brandvertragend

Bij de opzet van de wanden wordt gebruik gemaakt van lichtgewicht hoogwaardige constructies voor stabiele en duurzame wanden.

Deze zijn flexibel in afmeting en vorm. Onze ervaren monteurs monteren de wanden compleet naar uw voorkeur.

Scheidingswanden en systeemwanden                                        Scheidingswanden en systeemwanden

Metalstud
Naast onze systeemwanden, leveren en monteren wij ook Metalstud wanden. Metalstud wanden zijn systeembinnenwanden met een ruimtescheidende functie. Metalstud wanden verschillen van systeemwanden in opbouw en mobiliteit. Systeemwanden kunnen eenvoudig verplaats worden in tegenstelling tot Metalstud wanden, welke bij demontage volledig verloren gaan.
Een Metalstud wand bestaat uit de volgende onderdelen

•Metalstud profielen
•Thermisch isolatiemateriaal
•Plaatmateriaal (gips)
•Afwerklaag (voornamelijk stucwerk)
Om de brandwerende eigenschappen van de wanden te verbeteren kan ook worden gekozen voor een dubbele gipsplaat laag. Hierdoor verbeterd de brandvertraging van 30 nar 60 minuten. In dit geval heeft de wand naast de ruimtescheidende functie ook de brandcompartiment scheidende functie. Ook verbetert een dubbele gipsplaat de stabiliteit en de geluidswerende eigenschappen.

© 2009 - 2023 Mijnkantoormeubelen de nr 1 vakspecialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel