Meest verkocht

Zitstabureau Ultradjust FAST slinger verstelling 70-120 cm

Artikelnummer: F-UA188HVS
Artikel 1 van 10 Volgende
€ 379,00 (exclusief btw)

Zitstabureau Ultradjust FAST slinger verstelling 70-120 cm 

Een zitstabureau Ultradjust Fast slinger verstelling heeft een 2 keer zo snelle verstelbaarheid en brengt de bureautafel door gebruikt te maken van de handslinger op de juiste werkhoogte.De standaard Ultradjust slinger uitvoering heeft naast een andere hoogte instelling een langzamere verstelmogelijkheid. Veel van onze klanten zijn daarom al overgegaan naar de Fast uitvoering en weten inmiddels door het gebruikt van ons slinger verstelbare zitstabureau met snelle verstelling het enorme verschil in gebruiksvriendelijkheid. Dit model is niet alleen wat sneller dan haar voorganger ook scoort dit bureau beter op het gebied van ergonomie. De Fast uitvoering is ten opzichte van haar voorganger tweemaal sneller zowel in hoogte als in laagte verstelbaar. Bovendien is de Fast uitvoering ‘ traploos’ in hoogte verstelbaar van 70cm tot 120cm.

Omtrent de bladkleuren is de Ultradjust Fast handslinger te combineren met onze acht standaard bladkleuren: betonlook, bruin eiken, havanna, lichtgrijs, midden eiken, natuur eiken, wildperen en wit. Andere bladkleuren zijn eventueel leverbaar op aanvraag maar hebben vaak een wat langere levertijd. Het formaat van de bladen die op dit model bevestigd kunnen worden zijn: 120x80cm 160x80cm en 180x 80cm. Indien voorradig betreft de levertijd ongeveer tien tot veertien werkdagen.

Let op: het type slinger kan wijzigen.

Bestelnummer: UA 128 HVS

Het stabiele Epoxy gelakte onderstel is leverbaar in de kleur: zwart aluminium en wit

De bureaubladen zijn van melamine kunststof en de bladranden zijn keurig netjes  afgewerkt met een PVC stootrand in de kleuren van het blad

© 2009 - 2021 Mijnkantoormeubelen de nr 1 vakspecialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel